Όταν ρωτήσαμε την Ειρήνη ποια θα ήθελε να είναι η ευχή της, αμέσως είπε πως ήθελε να ταξιδέψει στην Disneyland Paris. Παρά την ηλικία της, δεν έχει χάσει την παιδικότητά της και της αρέσουν πολύ οι πριγκίπισσες και ο Mickey Mouse με την παρέα του. Ένα από τα μεγαλύτερά της όνειρα ήταν να πάει στο πάρκο της Disney, για να μπορέσει να δει όλους τους αγαπημένους της ήρωες, και κυρίως τον Mickey, με τον οποίο ήθελε να βγάλουν πολλές φωτογραφίες!

Οι νεράιδες δεν έχασαν καθόλου χρόνο, και ξεκίνησαν αμέσως τις ετοιμασίες για ένα μοναδικό και αξέχαστο ταξίδι, τόσο για την Ειρήνη, όσο και για μερικές ακόμη οικογένειες παιδιών με την ίδια ευχή. Όλοι μαζί, λοιπόν, σαν μια μεγάλη παρέα, ταξίδεψαν στο Παρίσι.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής (World Wish Day), η Disney είχε ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις και μια ξεχωριστή παρέλαση, με πρωταγωνιστές τα παιδιά ευχής από όλο τον κόσμο, που βρίσκονταν εκεί, και τις οικογένειές τους. Πυροτεχνήματα, μουσική, πολύ κέφι και όλοι οι αγαπημένοι ήρωες ήταν ο καλύτερος τρόπος για να γιορτάσουν όλοι μαζί την επέτειο από την πρώτη ευχή – αυτή του Chris, που στάθηκε αφορμή για τη δημιουργία του MakeAWish.

Η Ειρήνη ήταν εκστασιασμένη με όλα όσα ζούσε! Πανέμορφα κάστρα, αμέτρητα παιχνίδια, πρωτόγνωρες γεύσεις και όλοι οι αγαπημένοι της ήρωες μαζεμένοι. Γνώρισε κι άλλα παιδιά ευχής, με τα οποία μοιράστηκε την ίδια εμπειρία. Εξερεύνησε το πάρκο, απ’ άκρη σ’ άκρη, και δοκίμασε τα περισσότερα παιχνίδια, ενώ το χαμόγελο δεν έφυγε στιγμή από τα χείλη της. Η Ειρήνη ζούσε πραγματικά μοναδικές στιγμές, με τις πριγκίπισσες να περπατούν ανάμεσά της, ενώ μεγάλη εντύπωση της προξένησαν τα πολύχρωμα άρματα της παρέλασης. Φυσικά, φωτογραφήθηκε με τον αγαπημένο της Mickey και τη Minnie! Ζούσε το δικό της παραμύθι, που θα θυμάται για όλη της τη ζωή.

Η επιστροφή βρήκε την Ειρήνη και την οικογένειά της, να έχουν γεμίσει τις αποσκευές τους με καινούριες αξέχαστες αναμνήσεις και φανταστικές εικόνες, ενώ η μητέρα της μας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η χαρά, που έλαβε η Ειρήνη μας, μεταδόθηκε και σε εμάς! Ήταν σαν να ζήσαμε ένα ζωντανό παραμύθι!»

θερμά την Ν1 Casino για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: MyIkona, Craftbox