Η Ειρήνη έχει μάθει να μοιράζεται, αφού από πολύ μικρή είχε το ίδιο δωμάτιο με τον Ραφαήλ, τον μεγαλύτερο αδερφό της. Η ευχή της ήταν, λοιπόν, μοιρασμένη: ένα δωμάτιο που θα είχε πριγκίπισσες για εκείνη και την αγαπημένη ομάδα του αδερφού της, την ΑΕΚ.

Η νεράιδά της είχε μπροστά της μια μεγάλη πρόκληση: πριγκίπισσες με ροζ και γκλίτερ και κιτρονόμαυρο Δικέφαλο αετό. Φυσικά και έβαλε τα δυνατά της για να καταφέρει να συνδυάσει τα δύο – φαινομενικά αντίθετα – θέματα σε πλήρη αρμονία μεταξύ τους, καθώς και να πετύχει το κάθε παιδί να έχει τον προσωπικό του χώρο. Η νεράιδα ήξερε ότι η Ειρήνη κάποιες φορές, όταν βρίσκεται με πολύ κόσμο, θέλει να ξεγλιστράει και να κάθεται μόνη της, αποζητώντας λίγη ησυχία. Γι’ αυτό και έπρεπε να υπάρχει μια «πριγκιπική γωνιά», ένας χώρος μόνο για εκείνη, όπου θα μπορεί να αποσύρεται και να ηρεμεί όποτε το επιθυμεί.

Ήταν η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, 14 Φεβρουαρίου, που ξετυλίχθηκε η μαγεία για την εκπλήρωση της ευχής της Ειρήνης. Μόλις η Ειρήνη επέστρεψε από το σχολείο, μπήκε μαζί με τον αδερφό της στο καινούριο τους δωμάτιο. Ξαφνιάστηκαν, χάρηκαν, ενθουσιάστηκαν, αφού δεν μπορούσαν να φανταστούν αυτό που έβλεπαν στα μάτια τους. Τρία χρώματα κυριάρχησαν στον χώρο, το κίτρινο, το ροζ και το μωβ και τα έπιπλα επιλέχθηκαν σε λευκό χρώμα. Καδράκια, λαμπάκια, μαξιλάρες, τετράδια, βιβλία και πολλά ακόμη διακοσμητικά κυριάρχησαν στο χώρο σε έντονα χρώματα.

Ο Ραφαήλ δεν φανταζόταν ποτέ πως θα μπορούσαν να έχουν μαζί με την Ειρήνη ένα διώροφο κρεβάτι, αλλά και ένα γραφείο όπου θα διαβάζει τα μαθήματά του. Ο ίδιος είχε ζητήσει από την νεράιδα να βάλει ένα απλό τραπέζι σε μια άκρη…

Η ευχή της Ειρήνης εκπληρώθηκε, με τη μητέρα των παιδιών να είναι μαζί μας σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού της μεταμόρφωσης του δωματίου. Και ήταν ανατρεπτική, αφού οι διαδικασίες ξεκίνησαν παρέα με την… Barbara, την κακοκαιρία που έπληξε όλη την Ελλάδα. Ούτε, όμως, το χιόνι δεν κατάφερε να πτοήσει τις νεράιδες, τα ξωτικά, αλλά και τους τεχνίτες μας. Τι κι αν υπήρχαν δυσκολίες, τεχνικά προβλήματα, ανατροπές στις ημερομηνίες παράδοσης των προϊόντων,  ελλείψεις στα αυτοκόλλητα; Με χαμόγελο και πίστη στις μαγικές δυνάμεις μας, η Ειρήνη και ο Ραφαήλ απέκτησαν το δωμάτιο των ονείρων τους!

θερμά τη Septona για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Κατερίνα Προεστάκη

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Vitex, Pizza Fan, Elite Strom, Fresh Patisserie, Sticky, Βιοκαρπέτ, Euronics, FG Europe, Disney, Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: ΚΕΝΤΙΑ Home Linen, Redloop Creative Agency

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!