Η Ελένη είναι ένα κοινωνικό κορίτσι, γεμάτο ενέργεια. Ήθελε πάρα πολύ να επισκεφθεί την Disneyland Paris, κυρίως για να ανέβει σε όλα τα παιχνίδια. Είχε δει σε βίντεο αυτά που μπορεί να κάνει κάποιος στο παραμυθένιο αυτό πάρκο και ανυπομονούσε να τα ζήσει όλα! Φυσικά και ήθελε να δει από κοντά και όλους τους αγαπημένους ήρωες της Disney, με πρώτη και καλύτερη την αγαπημένη της πριγκίπισσα, την Belle.

Κι έτσι κι έγινε. Αυτό που έζησαν η Ελένη και η οικογένειά της, ήταν πραγματικά μοναδικό. Ο μαγικός κόσμος της Disneyland έκρυβε πολλές εκπλήξεις για την εκείνη. Τρενάκια και παιχνίδια, που σε βάζουν στον κόσμο των παραμυθιών και γίνεσαι κι εσύ πρωταγωνιστής σε αυτά. Οι ήρωες των ταινιών Disney και Marvel εμφανίζονται ξαφνικά μπροστά σου και μπορείς να τους αγγίξεις και να φωτογραφηθείς μαζί τους. Φαντασμαγορικές παρελάσεις, με όλους τους ήρωες, και πολύχρωμα πυροτεχνήματα. Επιβλητικά κάστρα, για να εξερευνήσεις. Μαγαζιά με ένα σωρό λιχουδιές, να δοκιμάσεις.

Όλα αυτά κι άλλα πολλά έζησε η Ελένη, σ’ ένα ταξίδι που, όπως αποδείχτηκε, ήταν μία ανεπανάληπτη εμπειρία και στις αποσκευές τους, όλη η οικογένεια, πρόσθεσε εικόνες και συναισθήματα μοναδικά, που θα τους συντροφεύουν για πολύ καιρό ακόμα!

θερμά την XM για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: MyIkona, Craftbox