Όταν χτύπησε το κουδούνι εκείνο το απόγευμα, η Ελένη δεν μπορούσε να κρύψει την ανυπομονησία της! Ντυμένη με τα καλά της και καθισμένη αναπαυτικά στο ολοκαίνουριο ειδικό της κάθισμα, φορούσε το καλύτερο χαμόγελό της και περίμενε.

Μια νεράιδα και μια πριγκίπισσα μπήκαν γεμάτες δώρα και εκπλήξεις. Το ότι η Ελένη δεν έχει προφορικό λόγο δεν την έχει εμποδίσει στιγμή να επικοινωνεί με όλους! Με τον δικό της μοναδικό τρόπο, καταφέρνει να γίνεται κατανοητή από τον καθένα. Τετραπέρατη, δεν της ξεφεύγει τίποτα, και με πολύ χιούμορ, είναι πραγματικά η χαρά της ζωής! Δεν την έχει πτοήσει καμία δυσκολία, δεν το βάζει κάτω ποτέ και «ρουφάει» την κάθε στιγμή της.

Από την πρώτη στιγμή σε κερδίζει με το χαμόγελο και τη θετικότητά της. Καθηλωμένη σε αμαξίδιο, το ειδικό κάθισμα τη βοηθάει να μπορεί να είναι όσο γίνεται πιο λειτουργική. Αγαπάει τη ζωγραφική και προσπαθεί όπως μπορεί να ζωγραφίζει. Όταν, λοιπόν, άρχισε να ανοίγει τα δώρα της και να βλέπει να εμφανίζονται μπροστά της μονόκεροι, κόκκινες κορδέλες για τα μαλλιά, σετ ζωγραφικής και όλα αυτά που αγαπάει, ξετρελάθηκε! Με τον τρόπο της, σαν να μας ρωτούσε με τα μάτια πώς το ξέραμε ότι είναι αυτά που της αρέσουν! Σειρά είχε το face painting. Η Ελένη δεν χρειάστηκε να το σκεφτεί πολύ, ήξερε ότι ήθελε να γίνει πριγκίπισσα, ενώ η μαμά της μεταμορφώθηκε σε μονόκερο και όλοι μαζί ξέσπασαν σε γέλια!

Η μουσική δυνάμωσε και το πάρτι ξεκίνησε! Κέφι και χορός, με πρώτη και καλύτερη την Ελένη, που χόρευε από το αμαξίδιό της ή στην αγκαλιά των νεράιδων και μοίραζε φιλιά, γεμάτη ευτυχία. Στο τέλος της μέρας, ήταν η Ελένη ήταν εκείνη που είχε φέρει τη χαρά, τη δύναμη και την αισιοδοξία σε όλους μας. Η αγάπη που μας χάρισε απλόχερα είναι η καλύτερη ασπίδα προστασίας μας από καθετί!

Τη χαρά που πήρε εκείνη την ημέρα μας επιβεβαίωσαν τα λόγια των ανθρώπων που βρίσκονται καθημερινά γύρω της και τη φροντίζουν: «Φαίνεται στο πρόσωπό της. Φαίνεται η ευτυχία της. Φαίνεται από το πόσες φορές έχει φιλήσει τα κορίτσια το πόση ευγνωμοσύνη νιώθει. Αυτό το φιλί που δίνει, το νιώθει. Δεν το δίνει έτσι για να το δώσει. Δεν είναι ψεύτικο. Η Ελένη ποτέ δεν είναι ψεύτικη».

θερμά τη Novibet για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Όλγα Καραγιάννη

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Πολυθέαμα, Miltos Patisserie & Catering, Μπουκέτο Μπαλόνια – Διακοσμήσεις – Πυροτεχνήματα Κιλκίς, Uniglobe Travel Agency,  MyIkona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!