Ένα ακόμη όνειρο ζωής έγινε πραγματικότητα στην πανέμορφή γαλλική πρωτεύουσα, το Παρίσι! Η Ελένη περίμενε να ανυπομονησία να ζήσει αυτή την απίστευτη εμπειρία με δικούς της ανθρώπους.

Πρώτη στάση; Ο Πύργος του Άιφελ. Η λάμψη και η ομορφιά αυτής της πόλης καθρεφτίστηκε αυτόματα στα μάτια της Ελένης! Μια μόνο ματιά της παριζιάνικης πόλης από ψηλά αρκεί, για να συνειδητοποιήσεις τη μαγεία που κρύβουν οι δρόμοι και τα φώτα της! Η μαγεία αυτή έδιωξε μακριά όλα τα προβλήματα και έφερε χαμόγελα όχι μόνο στην Ελένη, αλλά και σε όλη την οικογένεια. Με τη λαχτάρα να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερες αναμνήσεις μπορούν, επισκέφτηκαν όλα τα γραφικά σημεία της πόλης, όπως το Λούβρο, την Αψίδα του Θριάμβου, δοκίμασαν όλες τις παριζιάνικες λιχουδιές και περπάτησαν σε όλα τα πανέμορφα σοκάκια, χωρίς να χάσουν δευτερόλεπτο!

Όμως το όνειρο δεν είχε τελειώσει ακόμη, καθώς η νεράιδες είχαν σκεφτεί και την παραμικρή λεπτομέρεια, για να κάνει το ταξίδι ακόμη πιο ξεχωριστό. Η βαρκάδα στο Σηκουάνα ήταν η τελευταία πινελιά που θα μείνει αξέχαστη στην Ελένη. Η βόλτα στο Σηκουάνα το βράδυ με όλα τα φώτα της πόλης αναμμένα χάρισε στην Ε.  απίστευτες εικόνες που δεν θα ξεχάσει ποτέ!

Η Πόλη του Φωτός δικαιολογημένα χαρακτηρίζεται έτσι, καθώς έφερε το φως στην ψυχή και την καρδία της Ελένης κάνοντας όλα τα προβλήματα πολύ μικρά και την χαρά και τον ενθουσιασμό ΤΕΡΑΣΤΙΑ μπροστά τους! Oι αναμνήσεις από αυτή την εμπειρία θα της δίνουν πάντα δύναμη, για να συνεχίσει με θάρρος τον αγώνα της!

θερμά την εταιρεία La Vie en Rose και προσωπικά τη Δήμητρα Κατσαφάδου για τη δωρεά στο πλαίσιο της Χριστουγεννιάτικης εκπομπής που ήταν αφιερωμένη στα παιδιά μας «ΠΡΩΙΝΟ ΜΑΣ» του ΣΚΑΪ και της Πρέσβειρας μας, Φαίης Σκορδά.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Uniglobe Hellas

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ!