Πόσων μαχητών η φωνή φτάνει στα γραφεία νεραϊδών και ξωτικών κάθε μέρα; Πόσων λένε τη λέξη εκείνη που από μόνη της μαγεύει τα αφτιά και το μυαλό μικρών και μεγάλων;

Τη λέξη: «Disneyland!».

Μπορεί η ευχή να είναι η ίδια, κάθε παιδιού, όμως, το ταξίδι έως εκεί είναι διαφορετικό. Ίδια χώρα, ίδιο μέρος, ίδιος προορισμός, αλλά διαφορετική οπτική, εμπειρίες και συναισθήματα. Έτσι ακριβώς, εκτυλίσσεται και η ιστορία της Ελένης, που νεράιδες και ξωτικά θα σας διηγηθούν.

Η Ελένη ονειρεύτηκε το κόσμο των ηρώων και των πριγκιπισσών και η νεράιδά της, που σαν ηρωίδα και πριγκίπισσα τη βλέπει, της «έχτισε» τούβλο-τούβλο την πιο μαγική εμπειρία! Λίγο καιρό μετά, η Ελένη μαζί με την οικογένειά της ετοίμασε βαλίτσες και ανέβηκε στο αεροπλάνο για το μαγευτικό Παρίσι.

Είδαν από κοντά το τεράστιο ροζ και μπλε κάστρο, τους βασιλικούς κήπους με πολύχρωμα λουλούδια, πλάι σε όλους τους ήρωες των αγαπημένων της ταινιών. Μόλις η Ελένη πέρασε την πύλη του παλατιού της Disney, η καρδιά της άρχισε να χτυπά πιο χαρούμενα. Ήθελε να ρουφήξει την κάθε στιγμή στο εντυπωσιακό πάρκο. Δοκίμασε όλα τα παιχνίδια, μπήκε σε τρενάκια, ταξίδεψε εικονικά στο διάστημα, παρακολούθησε διάφορα shows και είδε την απίστευτη παρέλαση των πρωταγωνιστών της Disney με τα εντυπωσιακά άρματα.

Οι πριγκίπισσες που την ενθουσίασαν περισσότερο ήταν η ωραία κοιμωμένη και η πριγκίπισσα με το πιο υπέροχο κίτρινο φόρεμα, η Belle! Όπως η πεντάμορφη, λοιπόν, κάθισε για να δειπνήσει στο παλάτι του πρίγκιπα, έτσι και η Ελένη μας γευμάτισε μαζί με όλους τους ήρωες και στη συνέχεια, έβγαλε πολλές φωτογραφίες, για να θυμάται μια από τις πιο συναρπαστικές στιγμές της ζωής της! Η χαρά της ήταν απερίγραπτη και το ταξίδι της αυτό ήταν η έμπρακτη απόδειξη ότι τα όνειρά μας γίνονται πραγματικότητα!

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Aegean Airlines

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ!