Το ταξίδι της ευχής της Ελένης ξεκίνησε πριν αρκετό καιρό, όταν διαγνώστηκε με την ασθένειά της. Ας αφήσουμε όμως καλύτερα τη μητέρα της να μας περιγράψει γι’ αυτό το ταξίδι, που ολοκληρώθηκε με το ταξίδι τους στην παραμυθένια Disneyland Paris:

«Πριν έρθει το ταξίδι στην Disneyland, είχε έρθει στη ζωή μας ένα άλλο ταξίδι. Το ταξίδι επιβίωσης της κόρης μας, της Ελένης. Η Ελένη τον Ιανουάριο του 2020 διαγνώστηκε με σάρκωμα Ewing της κάτω γνάθου, μια μορφή καρκίνου που πλήττει τα οστά. Μια μέρα στο νοσοκομείο ήρθε μια νεράιδα και μας ανακοίνωσε ότι λόγω της ασθένειaς της κόρης μας, θα εκπληρωθεί μία επιθυμία της που θα τη βοηθήσει στον δύσκολο δρόμο της ίασης του καρκίνου. Μόλις το ανακοινώσαμε στην Ελένη, χάρηκε πάρα πολύ και περίμενε να γίνει καλά, να περάσει ο καιρός για να εκπληρωθεί η ευχή της να πάει στην Disneyland. Η Ελένη έγινε καλά, βγήκε από το νοσοκομείο και πήγε σπίτι της και όταν ήταν η κατάλληλη στιγμή, το πολυπόθητο ταξίδι ήρθε και έφερε τόση χαρά στην Ελένη! Το ταξίδι ήταν μαγικό, όπως είναι και η Disneyland. Το όνειρο κάθε παιδιού! Ειδικά η εκπλήρωση ενός ονείρου παιδιού που πάσχει από ένα χρόνιο νόσημα, είναι πολύ σημαντική για το ίδιο το παιδί. Εγώ δεν θα σταθώ στο ταξίδι. Θα σταθώ στο ότι με την εκπλήρωση μιας ευχής ενός παιδιού που πάσχει από ένα χρόνιο νόσημα, μπορεί να αλλάξουν όλα. Να δώσει ελπίδα και αισιοδοξία να αντιμετωπίσει το πρόβλημα υγείας του. Η ζωή είναι δύσκολη και γεμάτη δυσκολίες και η προσμονή ενός ταξιδιού την κάνει πιο εύκολη. Στο ταξίδι, εκτός από την Ελένη τη συνοδεύσαμε εγώ, η μαμά της, ο μπαμπάς της και η μεσαία αδερφή της. Οι εικόνες που είδαμε και οι στιγμές που ζήσαμε ήταν μαγικές! Δεν μπορείς να τις περιγράψεις. Οι πριγκίπισσες και γενικά όλοι οι ήρωες της Disney.. Τα τρενάκια που η Ελένη, η αδερφή της και ο μπαμπάς τους έμπαιναν και ξαναέμπαιναν – βλέπετε, η μαμά φοβόταν και τους έβλεπε από μακριά. Η εμπειρία μοναδική, που μακάρι να μπορέσουμε να την ξαναζήσουμε κάποια στιγμή στη ζωή μας! Θέλω να ευχαριστήσω το MakeAWish Ελλάδος, που βοήθησε και όποιον βοηθάει να εκπληρωθούν ευχές άρρωστων παιδιών. Ευχές μικρές, ευχές μεγάλες, ευχές που φέρνουν την ελπίδα, ευχές που φέρνουν χαρά και χαμόγελο σε παιδιά που η υγεία τους έχει κλονιστεί. Ευχαριστούμε όλους εσάς για αυτό το μαγικό ταξίδι!».

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Uniglobe Hellas

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: Aegean Airlines

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ!