Ο Ελισσαίος λατρεύει το νερό και του αρέσει πολύ να κολυμπάει τόσο στη θάλασσα όσο και τις πισίνες. Όταν συνάντησε για πρώτη φορά τη νεράιδα, της είπε πόσο πολύ θα ήθελε να βρεθεί σε ένα μέρος με νεροτσουλήθρες και πολλά-πολλά παιχνίδια. Έτσι, η νεράιδα του διηγήθηκε για ένα εκπληκτικό μέρος με πολλές πισίνες και πολλή διασκέδαση: το Europa Park.

Μαζί με τη μητέρα του, άρχισαν να ψάχνουν πληροφορίες γι’ αυτό και ενθουσιάστηκε τόσο, που χωρίς δεύτερη σκέψη ζήτησε να το επισκεφθεί, για να παίξει και να κολυμπήσει σε αυτό το υπέροχο πάρκο. Όσο και αν χρειάστηκε να περιμένει ο Ελισσαίος, έκανε υπομονή και ονειρευόταν τη μεγάλη μέρα, που θα έμπαινε στο αεροπλάνο και θα ξεκινούσε το ταξίδι του. Η ασθένεια του είχε στερήσει πολλά και η λαχτάρα του ήταν τόσο μεγάλη!

Μόλις έφτασαν, με την οικογένειά του, ο Ελισσαίος δεν έχασε στιγμή. Ξεκίνησε να παίζει όλη μέρα με το νερό και να διασκεδάζει, ζούσε την κάθε στιγμή στο έπακρο. Στο ταξίδι αυτό έκανε και πολλούς νέους φίλους, τους οποίους λάτρεψε κατευθείαν και έγιναν αχώριστοι. Όλη η οικογένεια πέρασε όμορφα, χαλάρωσε και έζησαν μοναδικές στιγμές, που έχουν χαραχθεί στη μνήμη τους. «Σας ευχαριστούμε πολύ για τη μοναδική εμπειρία που προσφέρατε στο παιδί μας! Ο Ελισσαίος ήταν τόσο χαρούμενος. Ήταν κάτι που εμείς δε θα μπορούσαμε εύκολα να κάνουμε» ήταν τα λόγια της μητέρας του. Σίγουρα είναι ένα ταξίδι που θα μείνει αξέχαστο στον Ελισσαίο! Έζησε μοναδικές στιγμές, έκανε νέους φίλους και γέμισε υπέροχες αναμνήσεις.

θερμά για τις δωρεές το κοινό της εκπομπής «ΠΡΩΙΝΟ ΜΑΣ» του ΣΚΑΪ και της Πρέσβειράς μας, Φαίης Σκορδά, στο πλαίσιο της Χριστουγεννιάτικης εκπομπής που ήταν αφιερωμένη στα παιδιά μας

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: MyIkona, Craftbox