Η μαχήτριά μας  η Ελπίδα μετά από σχεδόν ένα χρόνο στο νοσοκομείο είχε βγει νικήτρια! Είχε έρθει η στιγμή να αφήσει πίσω της τους ψυχρούς τοίχους του νοσοκομείου και τις δύσκολές στιγμές που πέρασε. Γιατί η νεαρή μας, είχε νικήσει τη μάχη για ζωή και πλέον μπορούσε να αντικρίζει το μέλλον γεμάτη αισιοδοξία. Και επιτέλους είχε έρθει και η στιγμή να ολοκληρωθεί η ευχή της.

Αλλά, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η νεαρή μας γνώρισε τις νεράιδες της σε μία πολύ δύσκολη για αυτήν στιγμή. Η ευχή της νεαρής μας ήταν να αποκτήσει ένα κινητό τηλέφωνο και παράλληλα, να απολαύσει ένα γεύμα σε ένα πολυτελές εστιατόριο. Για να εκπληρωθεί όμως η ευχή της, χρειαζόταν να περιμένει, ώστε να βγει από το νοσοκομείο.

Οι μέρες ωστόσο περνούσαν και η ασθένεια της την είχε καταβάλει. Είχε αρχίσει να χάνει τις ελπίδες της και να σβήνει από το πρόσωπο της το υπέροχο χαμόγελό της. Ζητούσε μία σπίθα αισιοδοξίας, για να πάρει δύναμη και να καταφέρει να συνεχίσει να δίνει τον αγώνα της. Έτσι, αποφάσισε να στείλει μήνυμα στη νεράιδά της για να κάνουν την ευχή!

Έτσι κι έγινε! Οι νεράιδες κατευθύνθηκαν προς το νοσοκομείο και παρέδωσαν στη νεαρή μας το κινητό τηλέφωνο που επιθυμούσε. Ήταν αυτό που της χρειαζόταν, για να της δώσει χαρά και δύναμη, ώστε να συνεχίσει να δίνει τη μάχη της. Ένα αβίαστο χαμόγελο άρχισε να φαίνεται και πάλι στο πρόσωπό της.

Και όταν επιτέλους έφτασε η πολυπόθητη στιγμή και η Ελπίδα μας ήταν πλέον καλά, ο ενθουσιασμός είχε κατακλίσει ολόκληρο τον νεραϊδόκοσμο! Αμέσως, οι νεράιδες βρήκαν και έκαναν κράτηση σε ένα υπέροχο εστιατόριο, όπου η νεαρή μας θα μπορούσε να απολαύσει υπέροχες γεύσεις όπως ακριβώς τις είχε φανταστεί. Εκεί, μαζί με την αδελφή της και τις ξαδέλφες της, η Ελπίδα μας γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο τη νίκη της!

Η Ελπίδα μας, είχε γίνει πλέον ένα άλλο παιδί. Ήταν γεμάτη χαρά, αισιοδοξία και προσμονή για όλα αυτά που θα της φέρει το μέλλον. Μία νέα σελίδα είχε ανοίξει στη ζωή της και ζούσε ξανά!

θερμά τη Ρίτα Πικρού Μωραϊτάκη, όλους τους συμμετέχοντες στο δείπνο που διοργάνωσε, και τη Νικόλ Βρυώνη για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Κωνστανίνος Καρίκας

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Οψοποιών Μαγγανείαι, Village cinemas

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!