Οι Πρεσβευτές του Έργου μας

Το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) είναι μαγικό μα… άυλο. Δεν διατηρούμε στέγες φιλοξενίας παιδιών και οικογενειών και δομές στήριξης ενώ δεν θα μας βρείτε μέσα στα νοσοκομεία. Είμαστε στο γραφείο μας, με εθελοντές σε συγκεκριμένα παιδιατρικά τμήματα και πολύ κόσμο που περιμένει να τον καλέσουμε για να οργανώσουμε μαζί μια αξέχαστη εμπειρία για ένα παιδί. Είναι σημαντικό, λοιπόν, όταν καταξιωμένοι άνθρωποι στο χώρο τους, μας κάνουν την τιμή να δρουν ως πρεσβευτές του Οργανισμού μας για κάποιο χρονικό διάστημα, βοηθώντας μας να διαδώσουμε το σκοπό μας και να χαρίσουμε όσα περισσότερα χαμόγελα γίνεται.
Σήμερα Πρέσβειρά μας είναι η Φαίη Σκορδά, παρουσιάστρια και μητέρα 2 παιδιών με ιδιαίτερη και ουσιαστική ευαισθησία απέναντι στον πόνο και τη δοκιμασία αυτών των οικογενειών. Η Φαίη μας έχει συμπαρασταθεί πίσω από τις κάμερες με τον πιο αγνό και πολύτιμο τρόπο και νιώθουμε την ανάγκη να την ευχαριστήσουμε από καρδιάς γι’ αυτό!

Στο παρελθόν έχουν διατελέσει πρέσβεις του Οργανισμού οι κκ. Βίκυ Καγιά, Αντώνης Ρέμος και Στέλιος Παρλιάρος οι οποίοι με περίσσεια αγάπη στάθηκαν στο πλευρό των παιδιών και του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) κατ’αρχάς εκπληρώνοντας Ευχές παιδιών και, στη συνέχεια, συντονίζοντας ενέργειες για τη διάδοση του έργου μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, τα Ιδρυτικά Μέλη (Εταίροι), οι Πρεσβευτές μας καθώς και οι εθελοντές και εργαζόμενοι φτιάχνουν τη μοναδική ομάδα του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Μία ομάδα που δεμένη σαν γροθιά έχει ως στόχο να χαρίζει την ελπίδα και το χαμόγελο σε όσα περισσότερα παιδιά γίνεται.

Οι “Αστερούληδες”

Οι Αστερούληδες είναι οι άνθρωποι που με ένα ιδιαίτερο τρόπο αναλαμβάνουν να προωθήσουν και να διαδώσουν το πρόγραμμα “Αστέρι της Ευχής”. Το Αστέρι της Ευχής είναι ένα από τα πιο σημαντικά προγράμματα του Οργανισμού που εδώ και 19 χρόνια έχει εκπληρώσει εκατοντάδες Ευχές παιδιών. Ο θεσμός του Αστερούλη δημιουργήθηκε πρώτη φορά το 2014 με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να υποστηρίζει το πρόγραμμα. Από το 2016 ο Μάρκος Σεφερλής είναι ο άνθρωπος που έχει αναλάβει με τη δική του δύναμη να διαδώσει ακόμα πιο πολύ το Αστέρι της Ευχής.

Πρεσβευτές

Φαίη Σκορδά– Πρέσβειρα 2016

Στέλιος Παρλιάρος – Πρέσβης 2014-15

Βίκυ Καγιά – Πρέσβειρα 2012-13

Αντώνης Ρέμος – Πρέσβης 2010 - 2011

Αστερούληδες

Μάρκος Σεφερλής - Αστερούλης 2016

Κωνσταντίνος Αργυρός - Αστερούλης 2014-2016