Από την πρώτη στιγμή, που συναντήσαμε την Εμμανουέλα, η αγάπη της για την πόλη του φωτός ήταν προφανής. Στο δωμάτιό της υπάρχουν διάφορα παριζιάνικα στοιχεία, ενώ δεσπόζει ένας μεγάλος πίνακας με τον Πύργο του Άιφελ. Δεν μας έκανε, λοιπόν, καμία έκπληξη η ευχή της. Εύχομαι να πάω στο Παρίσι, μας είπε, γιατί είναι η αγαπημένη μου πόλη. Θέλω να δω τον Πύργο του Άιφελ, τα αξιοθέατα και να δοκιμάσω και διάφορες λιχουδιές!

Κι έτσι ξεκίνησε το μαγικό ταξίδι της ευχής της, με τη νεράιδά της να οργανώνει μία αξέχαστη εμπειρία για εκείνη.

Από την πρώτη στιγμή, που πάτησε το πόδι της στο Παρίσι, η Εμμανουέλα ήξερε ότι θα ζούσε κάτι συναρπαστικό. Μαζί με την οικογένειά της, περιηγήθηκαν στις όμορφες γειτονιές της πόλης, επισκέφθηκαν τα αξιοθέατα και δοκίμασαν την περιβόητη γαλλική κουζίνα και ζαχαροπλαστική. Περπάτησαν στα γραφικά στενά της Μονμάρτης, νιώθοντας την τέχνη και την ιστορία να ζωντανεύουν γύρω τους. Η επίσκεψή τους στο Μουσείο του Λούβρου ήταν σαν ένα ταξίδι στον χρόνο, με κάθε έργο τέχνης να αφηγείται και τη δική του ιστορία. Έκαναν κρουαζιέρα στον Σηκουάνα, θαυμάζοντας την πόλη και, φυσικά, ανέβηκαν στον Πύργο του Άιφελ, όπου είχαν την ευκαιρία να ατενίσουν από ψηλά τη γαλλική πρωτεύουσα.

Ήταν τόσο ενθουσιασμένη και χαρούμενη με όλα, που σε κάθε φωτογραφία το χαμόγελό της ήταν τόσο λαμπερό, όσο και η ίδια η πόλη του φωτός! Η Εμμανουέλα έζησε το ταξίδι των ονείρων της και πίστεψε πως όλα μπορούν να συμβούν!

θερμά την εταιρεία La Vie En Rose και προσωπικά την Δήμητρα Κατσαφάδου και τον Νικόλα Μαλακοδήμο για τη δωρεά τους στο πλαίσιο της Χριστουγεννιάτικης εκπομπής «Fay’s Time» του ΣΚΑΪ και της Πρέσβειράς μας, Φαίης Σκορδά, που ήταν αφιερωμένη στα παιδιά μας!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Uniglobe, MyIkona, Craftbox