Αγαπητοί φίλοι του Οργανισμού,

στις 12.00 ανοίγουν ξανά για σήμερα οι πόρτες της Athens Tatto Convention. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ιδιαίτερη λίστα αναμονής και αυτό σημαίνει ότι οι όσοι προσέλθουν αρχικά θα μπορέσουν να εξυπηρετηθούν. Αναμένουμε να εξυπηρετηθούν 100 άτομα μέχρι το τέλος της ημέρας με την υποστήριξη 4 καλλιτεχνών καθ’όλη τη διάρκεια της έκθεσης.

Μπορείτε να ενημερωθείτε μετά το άνοιγμα της έκθεσης στα 6934605485 και 6934605481 ως προς τη λίστα αναμονής. Προτεραιότητα έχουν οι επισκέπτες της έκθεσης ενώ δεν θα κλείνονται τηλεφωνικά ραντεβού.

Όσοι δεν εξυπηρετηθούν σήμερα έχουν δυνατότητα χωρίς να πληρώσουν είσοδο να προσέρθουν την Κυριακή με προτεραιότητσα.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη!

Χρήσιμες ερωτοαπαντήσεις

1.Ποιο είναι το κόστος για κάθε tattoo?

Το κόστος για κάθε tattoo είναι 20€ και αποτελούν εξολοκλήρου δωρεά στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) για την οποία θα λαμβάνεται απόδειξη δωρεάς.

2.Υπάρχει άλλο κόστος?

Η έκθεση Athens Tattoo Convention δίνει την ευκαιρία σε κάθε επισκέπτη της έκθεσης να κάνει μια ξεχωριστή κίνηση υποστήριξης. Για την πρόσβαση στην έκθεση απαιτείται εισιτήριο των 10€ για μία μέρα ή των 20€ και για τις 3 μέρες. Για να κλείσετε τα εισιτήριά σας για την είσοδο στην έκθεση  μπορείτε να επισκεφτείτε το viva.gr.

3.Ποιες μέρες και σε ποιο σημείο θα πραγματοποιούνται τα tattoo?

Τα tattoo θα πραγματοποιούνται και τις 3 μέρες της έκθεσης, 11-13/05, σε ειδικό σημείο εντός της έκθεσης λίγο μετά το άνοιγμα των θυρών.

4.Ποιοι και πόσοι καλλιτέχνες θα αναλάβουν τα tattoo?

Η έκθεση υποστηρίζει τον Οργανισμό και εθελοντές καλλιτέχνες από τα studio που συμμετέχουν θα πάρουν αναλάβουν να υποστηρίξουν την δράση. Δεν θα μπορεί κάποιος να επιλέξει συγκεκριμένο καλλιτέχνη. Θα προσπαθήσουμε να υπάρχουν σταθερά 4 tattoo artist για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών.

5.Τι σχήμα μια μέγεθος θα έχουν τα Αστέρια?

Τα Αστέρια θα έχουν προκαθορισμένο μέγεθος όπως βλέπετε παρακάτω σχήμα για την γρηγορότερη εξυπηρέτηση όλων. Κάθε επισκέπτης θα μπορεί να διαλέξει επί τόπου το σχήμα που επιθυμεί. Το μέγεθος του Αστεριού θα είναι μικρό ώστε να έχουν τη δυνατότητα να εξυπηρετηθούν όσο περισσότεροι επισκέπτες.

6.Υπάρχει δυνατότητα να κλείσουμε ραντεβού?
Δυστυχώς όχι. Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος δεν μπορούμε να καθορίσουμε ραντεβού που θα μπορέσουμε να ακολουθήσουμε.

7.Με τη σειρά θα πραγματοποιηθούν τα ραντεβού?

Κατά την προσέλευση θα υπάρχει λίστα αναμονής για τους επισκέπτες της έκθεσης ώστε να καταφέρει κάποιος μέσα στη μέρα της επίσκεψής του να πραγματοποιήσει το tattoo. Σε περίπτωση που κάποιος δεν το καταφέρει θα μπορεί μόνο με το όνομά του αφού το δηλώσει να προσέρθει χωρίς να πληρώσει εισιτήριο εισόδου και την επόμενη μέρα. Αν κάποιος δεν καταφέρει να πραγματοποιήσει το tattoo την Παρασκευή θα πρέπει να προσέρθει το Σάββατο ή αντίστοιχα την Κυριακή.

8.Πως μπορώ να ενημερώνομαι για την σειρά προτεραιότητας?

Περίπου μία ώρα πριν θα σας τηλεφωνούμε ώστε να μην χαθεί η σειρά. Επίσης θα υπάρχει διαρκής ενημέρωση στο site του Οργανισμού www.makeawish.gr όπως και στη αντίστοιχη σελίδα στο Facebook.

9.Πως θα ενημερωθώ αν έχει αρκετό κόσμο και αν θα μπορούσα να έρθω ώστε να μην ταλαιπωρηθώ?

Το Σάββατο το πρωί θα μπορείτε να ενημερωθείτε απευθείας στον χώρο της έκθεσης στα κινητά 6934605485 και 6934605481 όπου εκπρόσωπος του Οργανισμού θα σας ενημερώσει για την ροή της προσέλευσης. Υπάρχει το ενδεχόμενο αν υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι η λίστα να κλείσει προσωρινά το Σάββατο για να εξυπηρετηθούν οι επισκέπτες της Παρασκευής!

10.Υπάρχει πιθανότητα να έρθω αλλά να μην εξυπηρετηθώ?
Δυστυχώς είναι πιθανό! Για αυτό το λόγο θα θέλαμε να ενημερωθείτε πριν την προσέλευσή σας στα παραπάνω τηλέφωνα ή στο site μας. Σε περίπτωση που η λίστα αναμονής είναι αρκετά μεγάλη για το τριήμερο θα σας ενημερώσουμε εγκαίρως.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας  στο 2109637660(εσωτ. 207) και [email protected]

Παρακαλούμε μείνετε συντονισμένοι στο Facebook. και τη σελίδα του Οργανισμού www.makeawish.gr