Ο Έρβις, λόγω της ασθένειάς του, περνάει αρκετές ώρες της ημέρας στο δωμάτιό του, το οποίο μοιράζεται με ένα από τα αδέρφια του. Έτσι, ενώ η αρχική του ευχή ήταν ένα ταξίδι, δεδομένων των συνθηκών αποφάσισε να αλλάξει ευχή και να ζητήσει από τις νεράιδες να του ετοιμάσουν ένα όμορφο δωμάτιο.

 Μεγάλη πρόκληση για τις νεράιδες και τα ξωτικά, που «σήκωσαν μανίκια» και έπιασαν δουλειά. Είχαν πολλά να κάνουν, προκειμένου να μεταμορφώσουν τον χώρο και να δημιουργήσουν ένα ξεχωριστό δωμάτιο για εκείνον, που θα ήταν και κατάλληλα διαμορφωμένο για να εξυπηρετεί τις ανάγκες του. Αν και ο Έρβις είναι, γενικά, ένα κλειστό παιδί, οι νεράιδες δεν άργησαν να τον «ξεκλειδώσουν» και να εκμαιεύσουν όσα του αρέσουν και όσα ονειρεύεται. Όσο διαρκούσαν οι ετοιμασίες, νεράιδες και ξωτικά πηγαινοέρχονταν στο σπίτι και δούλευαν πυρετωδώς. Ο Έρβις αγωνιούσε μεν, περίμενε δε υπομονετικά να ολοκληρωθούν οι εργασίες.

Και έφτασε η μεγάλη μέρα, το δωμάτιο ήταν σχεδόν έτοιμο. Οι νεράιδες έβαλαν τις τελευταίες διακοσμητικές πινελιές, σκόρπισαν τα δώρα τους στο δωμάτιο και έδωσαν το σήμα για να γίνουν τα αποκαλυπτήρια. Η πόρτα άνοιξε και ο Έρβις μπήκε στο δωμάτιο, που πάντα ονειρευόταν τα έχει. Το χαμόγελό του δεν έσβησε στιγμή από τα χείλη του, ενώ τα μάτια του έλαμπαν από τον ενθουσιασμό από αυτά που αντίκρισε. Κοιτούσε γύρω του και δυσκολευόταν να αναγνωρίσει τον χώρο, καθώς δεν θύμιζε σε τίποτα το πρότερο δωμάτιό του. Η ταπετσαρία με την αγαπημένη του Formula 1 δέσποζε επιβλητική, τα καινούργια κρεβάτια είχαν πάρει τη θέση τους, ενώ ένα μεγάλο ευρύχωρο γραφείο και για τα δύο παιδιά, στο ύψος που θα τον εξυπηρετεί με το αμαξίδιό του, ήταν αυτό ακριβώς που χρειάζονταν και τα δύο αγόρια.

Η χαρά τους φώτισε ακόμα περισσότερο το δωμάτιο! Τα δύο αδέρφια, πιο χαρούμενα και ενθουσιασμένα από ποτέ, ξεκίνησαν να εξερευνούν κάθε γωνιά του καινούργιου τους δωματίου και να ανοίγουν τα πακέτα με τα δώρα τους.

Όπως χαρακτηριστικά μας είπαν οι νεράιδες: «Όταν μπήκε μέσα ήταν σαν να μπήκε σε ένα άλλο σπίτι, σε ένα άλλο σύμπαν πιο ξέγνοιαστο και το χαμόγελό του φώτισε το δωμάτιο ολάκερο!».

Γιατί μπορεί η ασθένεια να περιορίζει την κίνηση του Έρβις, τίποτα όμως δεν περιορίζει το πάθος και τη λάμψη που εκπέμπει. Και, πλέον, έχει ένα υπέροχο δωμάτιο, όπου θα μπορεί να ονειρεύεται και να σχεδιάζει το μέλλον του.

θερμάτη L’Oréal Hellas για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην εκπλήρωση της ευχής:

Κώστας Νίκου, Υφαντής Βασίλης, Αγορογιάννη Φανή, Παπαδημητρίου Νάντια, Καντώνια Εύη, Ρεβήσιου Πόπη, Μπουσμπούκη Μαρούλα, Μακαριάδου Σοφία

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος:

LEROY MERLIN, ELITE STROM, ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ, IKEΑ, ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ – ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε, PRAKTIKER , STICKY, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΓΚΡΑΝ Α.Ε.Β.Ε.,ΝΑΣΙΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΜΑΛΛΙΩΓΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ,ΚΛΗΜΗΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΘΑΝΟΣ, MYIKONA ,CRAFT BOX