Ο Ερμής είναι ένα ξεχωριστό παιδί. Λόγω της ασθένειάς του, δεν έχει λόγο (παρά ελάχιστους φθόγγους) και κάνει λίγα βήματα υποβασταζόμενος. Τίποτα από αυτά, όμως, δεν τον σταματά από το να είναι κοινωνικός. Του αρέσουν πολύ οι βόλτες και ενθουσιάζεται, όταν βρίσκεται με κόσμο. Η ευχή του, μέσα από τα χείλη της μητέρας του, που τον ξέρει καλύτερα και από τον εαυτό της, είναι η αυτονομία του.

 

Με τις φυσικοθεραπείες, έχει κάνει μεγάλη πρόοδο στο να στέκεται και να κάνει κάποια βήματα. Μια περιπατούρα-ορθοστάτης θα τον βοηθήσουν σημαντικά στη βάδιση και θα καταφέρει αυτό, που μέχρι τώρα φάνταζε ακατόρθωτο: να είναι αυτόνομος και να μπορεί να κάνει βήματα μόνος του!

 

Η νεράιδά του οργάνωσε μία υπέροχη μέρα για εκείνον, παρέα με τους φίλους του.

Επέλεξε έναν όμορφο χώρο, όπου νεράιδες και ξωτικά τον στόλισαν και τον φρόντισαν, δημιουργώντας ένα ζεστό σκηνικό για τον Ερμή. Οι φίλοι του και όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα ήταν εκεί, ενώ ο Λυμπέρης, παιδί-ευχής, με τον αδερφό του, έντυσαν μουσικά την όμορφη αυτή γιορτή.

 

Μία μεγάλη αγκαλιά και πολλή αγάπη έλαβε ο Ερμής από όλους, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να περάσει αξέχαστα. Κι όταν εμφανίστηκε η περιπατούρα-ορθοστάτης, στολισμένη με φωτάκια, ξετρελάθηκε! Μόλις τον τακτοποίησε η μητέρα του, ξεκίνησε τις βόλτες! Δεν άργησε να τη συνηθίσει και να κάνει τα βήματά του μόνος του. Ο Ερμής πλέον δεν χρειαζόταν βοήθεια για να χορέψει!

 

Θα αφήσουμε, λοιπόν, τα λόγια της μητέρας του να μιλήσουν για εμάς:

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι απλά είμαι ΠΟΛΥ χαρούμενη… τρισευτυχισμένη! Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνετε… Το να βλέπετε ένα παιδί 9 ετών με εγκεφαλική παράλυση, να προσπαθεί να περπατήσει, είναι απερίγραπτο! Το μόνο που έχω για να σας δώσω είναι ένα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από τα βάθη της καρδιάς μου!»

θερμά τον κύριο Γιώργο Γιουρούκο για τη δωρεά

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην εκπλήρωση της ευχής: Διονύσης Μπογδάνος, Κλειώ Καλύβα, Λυμπέρης Γιώργος, Κωνσταντίνος Παναγιώτης Καρράς

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ-ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ , InterCATERING, FRESH, MYIKONA