«Να μείνουμε με την οικογένειά μου σε ένα ωραίο δωμάτιο με πισίνα και να κολυμπήσω στις παραλίες της Σαντορίνης!», μας ζήτησε ο Ερνέστο, που δεν είχε ταξιδέψει ποτέ πριν και έβλεπε τη Σαντορίνη σε βίντεο στο YouTube. Το πανέμορφο και τόσο ιδιαίτερο νησί, τον μάγεψε και αποφάσισε πως αυτή ήταν η ευχή του.

Οι νεράιδες, λοιπόν, ετοίμασαν για εκείνον και τους δικούς του μία πραγματικά αξέχαστη εμπειρία σ’ αυτόν τον μοναδικό προορισμό. Η Σαντορίνη είναι ένα μαγικό μέρος, που έχει μία ιδιαίτερη ομορφιά. Ο Ερνέστο με την οικογένεια του, είχαν την ευκαιρία, να περπατήσουν στα πλακόστρωτα σοκάκια, να τα εξερευνήσουν και να θαυμάσουν τη μαγευτική θέα της καλντέρας με το διάσημο ηλιοβασίλεμα.

Το ταξίδι αυτό, ο Ερνέστο ήθελε να το συνδυάσει μαζί με τα γενέθλια του, οπότε οι νεράιδες του ετοίμασαν μία μεγάλη έκπληξη: Σε ένα υπέροχο εστιατόριο, με φόντο την υπέροχη θέα της Σαντορίνης, του ετοίμασαν τούρτα-έκπληξη με τον αγαπημένο του ήρωα, πολλά μπαλόνια και φυσικά υπό τους ήχους του τραγουδιού των γενεθλίων!

Οι εκπλήξεις, όμως, συνεχίστηκαν και ο Ερνέστο δεν μπορούσε να συγκρατήσει τη χαρά και τον ενθουσιασμό του! Ήταν μία αξέχαστη εμπειρία, τόσο για τον ίδιο, αλλά και για την οικογένεια του, καθώς αυτό που έζησαν ήταν ένα άπιαστο όνειρο, που μόνοι τους δε θα μπορούσαν να πραγματοποιήσουν.

θερμά όλους όσοι συνέβαλαν στην ευχή του Ερνέστο μέσω των δωρεών Ιουλίου – Αυγούστου και των αγορών του e-shop από την καλοκαιρινή μας πρό(σ)κληση Make-A-Splash.

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Μαρία Περμεκερλή, Μαρία Καρακίτσιου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Andronis Arcadia Ηotel,  Hyatt Regency Thessaloniki, Ιdol, Τρίγκας Θοδωρής, Κώστας Γεωργιάδης,Santo wines winery, Dakoutros Travel, THE FAMILY

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: HOLIDAY TOURS SANTORINI