Η Εστερίνα είναι μια μικρή τσαχπίνα, που σε κερδίζει αμέσως. Στην αρχή φαινόταν λίγο διστακτική, αλλά τη μεγάλη εκείνη ημέρα «λύθηκε» κατευθείαν.

Η ευχή της, το να μεταμορφωθεί δηλαδή στην πριγκίπισσα Άννα από το Frozen, προέκυψε από τη μεγάλη αγάπη της μικρής για την ταινία!

Οι νεράιδες είχαν ετοιμάσει τα πάντα σε ένα μαγευτικό ξενοδοχείο του νομού Μεσσηνίας! Το μακιγιάζ και η περιποίηση μαλλιών ήταν αντάξια μιας πριγκίπισσας. Είχαν καλέσει φίλους της Εστερίνας, μια θεατρική ομάδα αποκλειστικά για εκείνη, πολύ και καλό φαγητό, και τέλος, ένα απίστευτα χαριτωμένο πόνυ, που θα μετέφερε την Εστερίνα!

Την ώρα της μεταμόρφωσης, η Εστερίνα κατευθείαν έδιωξε από πάνω της κάθε ίχνος ντροπής και σε ό, τι και να τη ρωτούσαν οι νεράιδες, απαντούσε: «Ό,τι θέλετε!». Αφού μαζεύτηκαν πια όλοι οι καλεσμένοι, η πριγκίπισσα ξεπρόβαλε με τον Σβεν, το πόνυ, και μάς έλεγε συνεχώς πόσο της αρέσει η βόλτα μαζί του.

Μόλις έφτασε, όλοι άρχισαν να χειροκροτούν συγκινημένοι. Ο θαυμασμός χτύπησε κόκκινο, όταν μετά την παράσταση της θεατρικής ομάδας, ακολούθησε η στέψη της «ΝΕΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΑΝΝΑΣ»!

Η μουσική άναψε τα αίματα και όλοι χόρευαν δίπλα στην πισίνα ασταμάτητα! Έπρεπε να δείτε την απόλυτη ευτυχία στα μάτια της Εστερίνας, όταν άνοιγε ένα-ένα τα δώρα, που αποκάλυψε μαγικά η πριγκίπισσα Έλσα!

Μετά από τόσες περιπέτειες, ήταν η ώρα του φαγητού και, φυσικά, της τούρτας, την οποία και κόψαμε μετά από άλλη μια μικρή βόλτα με τον Σβεν!

Οι εκπλήξεις όμως, ακόμα δεν είχαν τελειώσει! Η Εστερίνα και η οικογένειά της ξεναγήθηκαν στο πανέμορφο σπιτάκι στο οποίο θα διανυκτέρευαν! Τα κορίτσια άνοιξαν και άλλα δώρα στο δωμάτιο, και η Εστερίνα, ως ανοιχτοχέρα βασίλισσα που ήταν πλέον, έδωσε πολλά στην αδελφή της! Ούρλιαζαν από χαρά και η μικρή μας έλεγε δυναμικά: «Μου αρέσει πολύ εδώ, περνάω πολύ ωραία!».

Η μαγική αυτή ευχή τελείωσε με το σπάσιμο της πινιάτας και το μοίρασμα θεσπέσιων cupcakes! Η Εστερίνα αποχαιρέτησε και ευχαρίστησε τους φίλους της και η μητέρα της, κλαίγοντας από συγκίνηση, μας ευχαρίστησε για τις στιγμές χαράς που έζησε η Εστερίνα!

θερμά τον Υπερήφανο Υποστηρικτή μας, L’Oréal Hellas S.A., για τη συμβολή του στην εκπλήρωση της ευχής μέσω του e-Walk for Wishes 2021

τους εθελοντές μας: Ραφαέλα Ντάφου, Άλκηστις Δεμπεγιώτη

τους χορηγούς σε είδος: Poliana Estate, Stamper Αναπληρώσεις Μαλλιών Α.Ε., Τikla, Η Ταβέρνα της Έλλης, Μadame charlotte, Μayoral

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!