Ο Βαγγέλης, από μικρή ηλικία, ήθελε να επισκεφθεί το Παρίσι. Είναι, άλλωστε, ένας προορισμός που πολλοί ονειρεύονται να επισκεφθούν. Ο Βαγγέλης, όταν γνώρισε τη νεράιδα, της εξήγησε ότι το Παρίσι ήταν, είναι και θα είναι ένα μέρος που τα όνειρα και η πραγματικότητα συνδυάζονται άψογα. Αυτή ήταν, λοιπόν, και η ευχή του.

Έτσι, ο Βαγγέλης ταξίδεψε στην Πόλη του Φωτός με την οικογένειά του. Η νεράιδά του οργάνωσε ένα υπέροχο ταξίδι, για να ζήσει από κοντά όλη τη μαγεία του Παρισιού. Επισκέφθηκαν όσα περισσότερα μέρη μπορούσαν, όπως τον Πύργο του Eiffel, την Μονμάρτρη αλλά και το Montparnasse, όπου είχαν θέα όλη την πόλη. Φυσικά, δεν παρέλειψαν να γευτούν την περίφημη γαλλική κουζίνα και να δοκιμάσουν διάφορες λιχουδιές, γνώρισαν την κουλτούρα του Παρισιού και δημιούργησαν πολλές αναμνήσεις και αξέχαστες εμπειρίες.

Όλο αυτό το ταξίδι, ήταν σαν έργο τέχνης για τον Βαγγέλη: ανεκτίμητο και πολύτιμο. Όλη η οικογένεια ήταν ενθουσιασμένη και όταν επέστρεψαν είπαν στη νεράιδα πόσο υπέροχο ήταν το ταξίδι και ότι ο Βαγγέλης ήταν κατενθουσιασμένος!

 θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Uniglobe, MyIkona, Craftbox