Αφού νίκησε την οξεία μυελογενή λευχαιμία, η Ευαγγελία θέλησε να γεμίσει τον χρόνο της με στιγμές απόλαυσης και να ανακαλύψει νέα μέρη και νέους ανθρώπους. Η ευχή της ήθελε να είναι κάτι που θα έχει νόημα για την ίδια και γι’ αυτό επέλεξε το ταξίδι στο εξωτερικό. Δεν ήταν σίγουρη σε ποια πόλη ή χώρα προτιμούσε, έτσι η νεράιδά της φρόντισε να τη βοηθήσει.

Έλαβε ένα υπέροχο ημερολόγιο με προορισμούς και πολλά βιντεάκια με υπέροχα μέρη, ώστε να έχει πλήρη εικόνα των επιλογών της και να μπορέσει να αποφασίσει. Μετά από πολλές σκέψεις, αποφάσισε να επισκεφθεί το Λονδίνο. Το ταξίδι εκπληρώθηκε και η Ευαγγελία έμεινε με τις καλύτερες αναμνήσεις. Χάρηκε και με τα πιο απλά πράγματα. Ακόμα και με τη βροχή, όπως μας είπε η θεία της, που συνόδευσε στο Λονδίνο την Ευαγγελία και τα δύο αδέρφια της. Η μητέρα της, συγκινημένη, μας είπε πως η Ευαγγελία γύρισε γεμάτη εικόνες κι έχοντας περάσει μοναδικές στιγμές με τα αδέρφια της.

 Ανακάλυψε νέα μέρη και νέους ανθρώπους. Είχε την ευκαιρία να δει τα πιο διάσημα αξιοθέατα του Λονδίνου, όπως το London Eye, το Sea Life Aquarium και το μουσείο Madame Tussauds με τα κέρινα ομοιώματα. Αλλά η πιο αξέχαστη στιγμή του ταξιδιού της ήταν όταν είχε την ευκαιρία να ταξιδέψει μέσα στο πιλοτήριο! Η Ευαγγελία επέστρεψε στην Ελλάδα με πλούσιες εμπειρίες και αναμνήσεις που θα της μείνουν αξέχαστες.

θερμά την εταιρεία Golden Home και την ομάδα εργαζομένων για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Uniglobe, MyIkona, Craftbox