Λατρεύει την Έλενα Παπαρίζου η Ευθυμία! Χορεύει και τραγουδάει τα τραγούδια της συνέχεια, ξέρει τα πάντα για εκείνη. Όπως ήταν αναμενόμενο, λοιπόν, δεν χρειάστηκε να σκεφτεί καν ποια θα ήταν η ευχή της: να συναντήσει την αγαπημένη της τραγουδίστρια!

Το ταξίδι της ευχής της ήταν γεμάτο εκπλήξεις και όμορφες αναμνήσεις. Μέχρι την ημέρα της μεγάλης συνάντησης, η επαφή με τη νεράιδα της ήταν διαρκής. Οργάνωναν μαζί τις λεπτομέρειες για το ταξίδι της οικογένειας στην Αθήνα και η ανυπομονησία της, φυσικά, χτυπούσε κόκκινο! Και δεν είχε φανταστεί καν όσα την περίμεναν.

Μία μοναδική εμπειρία, που ξεκίνησε με την πτήση τους προς την Αθήνα. Πρώτη φορά έμπαινε σε αεροπλάνο! Στο πολυτελές ξενοδοχείο, που είχαν κανονίσει η νεράιδες, την περίμεναν δωράκια, μπαλόνια και μικρές εκπλήξεις! Και την ημέρα που θα συναντούσε την Έλενα Παπαρίζου, η νεράιδα της φρόντισε να την περιποιηθεί ακόμα περισσότερο: κομμωτήριο, μακιγιάζ, μεταφορά με βαν και οδηγό… Η Ευθυμία δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που ζούσε! Μόλις εμφανίστηκε το είδωλό της, η Ευθυμία όρμησε στην αγκαλιά της, θέλοντας να επιβεβαιωθεί ότι συμβαίνει στα αλήθεια.

Η Έλενα και η Ευθυμία πέρασαν ώρες μαζί, γνωρίζοντας η μία την άλλη, ανταλλάζοντας μοναδικά δώρα – η Ευθυμία, μάλιστα, τα είχε φτιάξει η ίδια μαζί με τη μητέρα της – και βγήκαν πολλές φωτογραφίες. Και, φυσικά, τραγούδησαν, με την Ευθυμία να μας εκπλήσσει όλους με τις ικανότητές της στο τραγούδι.

Αφού πήραν δυνάμεις με ένα εξαιρετικό γεύμα, σειρά είχε ένα μάθημα γκολφ, όπου όλοι το διασκέδασαν πολύ. Η Ευθυμία κατάφερε να τους κερδίσει όλους και να αποδείξει πως είναι καλή σε ό,τι και αν καταπιάνεται! Πολύ γέλιο, πολύ κέφι και πολύ τραγούδι χαρακτηρίζουν τη συνάντηση αυτή, που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη της Ευθυμίας. 

Ο διαβήτης είναι ένας συνεχής αγώνας (μετρήθηκε 7 φορές! η Ευθυμία όσο ήταν στο εστιατόριο) και ακόμα και για τους γονείς είναι δύσκολο να αποκτήσουν έλεγχο πάνω στο ζάχαρο της μικρής, καθώς είναι πολύ πρόσφατη η διάγνωση. Αυτό το ταξίδι, που ήρθε χρονικά μετά από ένα διάστημα όπου είχε όλη η οικογένεια μπει σε ένα διαφορετικό τρόπο ζωής, μία καινούργια καθημερινότητα, κατάφερε να τους ενισχύσει την ψυχολογία και να τους προσφέρει την ανεμελιά που τόσο είχαν ανάγκη.

Ευχαριστούμε θερμά την Έλενα Παπαρίζου για την αγάπη και τον χρόνο που αφιερώνει στα παιδιά μας!

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα
Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΙΤΑΝΙΑ, GOLF PRIVE, ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, CITY ZEN, H&M, EDMEA CARA, MYIKONA, EUROTAXI KAVALA, FRESH ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ, SOFIA PAPAKOTSI HAIR CORNER, SWATCH

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: BEST BOYS PRODUCTIONS