«Τώρα που το έζησα θέλω να το ξανά κάνω άλλες δέκα φορές!», μας είπε η Ευφροσύνη, πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας μετά την υπέροχη μέρα που πέρασε παρέα με την πολυαγαπημένη της τραγουδίστρια, την Josephine. Ούτε στα όνειρά της δεν είχε φανταστεί όλα όσα έζησε και όσα μοιράστηκε με εκείνη.

Μέχρι και τα ρούχα, που είχε επιλέξει να φορέσει εκείνη την ημέρα, ήταν ίδια με της Josephine, εντελώς τυχαία, κάτι που πρόσεξε φυσικά και η γνωστή τραγουδίστρια και το ανέφερε γελώντας.  Η Ευφροσύνη είναι ένα υπέροχο και δραστήριο κορίτσι, με πολλά ενδιαφέροντα. Κάνει χορό, πολλά και διαφορετικά είδη, με αγαπημένο της το hip hop. Μάλιστα, μαζί με τις φίλες της, δημιουργούν χορογραφίες πάνω στα τραγούδια της αγαπημένης τους Josephine. Δεν μας εξέπληξε, λοιπόν, καθόλου, που η ευχή της ήταν να γνωρίσει την λατρεμένη της τραγουδίστρια.

Η εταιρία Panik Records μας φιλοξένησε αρχικά στο στούντιο ηχογράφησης. Η Ευφροσύνη, με την οικογένειά της, έφτασαν πρώτοι και το μόνο που υπήρχε στο μυαλό της ήταν ότι σε λίγο θα έβλεπε την αγαπημένη της καλλιτέχνη. Με το που την άκουσε, έτρεξε στην αγκαλιά της και ξέσπασε σε κλάματα! Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι το είδωλό της, που έβλεπε στα βίντεο κλιπ και στις συναυλίες, ήταν μπροστά της και θα αφιέρωνε τον χρόνο της μόνο σε εκείνη. Από τη χαρά της, είχε χάσει τα λόγια της!

Μετά από μια πρώτη γνωριμία, κατευθύνθηκαν στο στούντιο ηχογράφησης. Εκεί ξεκίνησε η μαγεία. Η Josephine τής έδειξε πώς κάνει προθέρμανση στη φωνή της και έκαναν μαζί κάποιες ασκήσεις. Τη ρώτησε ποια είναι τα αγαπημένα της τραγούδια και τα είπαν μαζί. Ο χώρος γέμισε μουσικές μελωδίες και πολλή συγκίνηση. Η Ευφροσύνη είχε τη δυνατότητα να δει από κοντά πώς είναι ένα επαγγελματικό στούντιο, καθώς και όλη τη διαδικασία της  παραγωγής ενός τραγουδιού, με τις επαναλήψεις και όλα τα μυστικά. Παρά τους αρχικούς ενδοιασμούς της, τελικά ηχογράφησε και τον εαυτό της να τραγουδάει και, όπως αποδείχθηκε, είναι πολύ καλή!

Η συνέχεια μας βρήκε σε έναν διπλανό χώρο φωτογράφησης, για παιχνίδι και πολύ γέλιο. Η Ευφροσύνη έδειξε στην Josephine όλα όσα έχει μάθει στην ενόργανη και επιδόθηκαν μαζί σε ρόδες, κατακόρυφα, γέφυρες κι ένα σωρό «ακροβατικά»! Αναμφίβολα, μία καθόλου συνηθισμένη φωτογράφηση, με πολύ κέφι, πολλή ενέργεια και πολλά χαμόγελα.  Και επειδή η γυμναστική ανοίγει την όρεξη, ένας υπέροχος μπουφές μας περίμενε και μια τούρτα σε σχήμα καρδιάς ήρθε για να κλείσει γλυκά την εκπλήρωση της ευχής της Ευφροσύνης. Φυσικά, δεν έλειψαν τα δώρα και τα αυτόγραφα, αλλά και οι μεγάλες αγκαλιές.

Η μητέρα της Ευφροσύνης μας τίμησε με τα λόγια της: «Συγκινηθήκαμε πολύ και αισθανθήκαμε τη φροντίδα, που απήλαυσε η κόρη μας, να περνάει και σε εμάς!»

θερμά για τις δωρεές το κοινό της εκπομπής «Fay’s Time» του ΣΚΑΪ και της Πρέσβειράς μας, Φαίης Σκορδά, στο πλαίσιο της Χριστουγεννιάτικης εκπομπής που ήταν αφιερωμένη στα παιδιά μας!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην εκπλήρωση της ευχής: Βικτώρια Τριπολιτσιώτη, Χρυσούλα Σπανού

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Intercatering, GIORGIO pastry & catering, MYIKONA, CRAFTBOX, ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΧΑΪΜΕΛΗ