Ένα ταξίδι στο μαγευτικό Παρίσι αποτελεί την ευχή πολλών παιδιών. Η Πόλη του Φωτός, με τα τόσα αξιοθέατα, τα πάρκα, τις λιχουδιές και τις όμορφες εικόνες, είναι ένας ονειρεμένος προορισμός για μικρούς και μεγάλους.

Η Αστερινή, η Α., η Σ. και ο Β. ευχήθηκαν να επισκεφθούν την πόλη που πάντα ονειρεύονταν. Και τι πιο όμορφο από το να εκπληρώνεται η ευχή σου μαζί με άλλους ανθρώπους που βιώνουν παρόμοια κατάσταση με εσένα; Οι τέσσερις οικογένειες θα ταξίδευαν μαζί και θα είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν μία ξεχωριστή εμπειρία.

Τα παιδιά ήταν κατενθουσιασμένα για αυτό το μοναδικό ταξίδι! Θα είχαν αρκετές μέρες, ώστε να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τον χρόνο τους όπως το επιθυμούσαν εκείνα. Το κοινό σημείο που τους ενδιέφερε πολύ, όπως ήταν αναμενόμενο, ήταν η επίσκεψη στον πύργο του Άιφελ. Αυτή η στιγμή μάλιστα έφερε τα παιδιά πιο κοντά μεταξύ τους, καθώς ανακάλυψαν το μέρος αυτό από κοινού.

Επισκέψεις στα πιο γνωστά αξιοθέατα του Παρισιού, ξενάγηση στην πόλη με ιδιωτικό λεωφορείο – ήταν όλα κανονισμένα ώστε να μη χρειάζεται να χάσουν καθόλου χρόνο. Και, φυσικά, είχαν άφθονο ελεύθερο χρόνο για βόλτες, ψώνια και να δοκιμάσουν ένα σωρό λιχουδιές!

Ένα ταξίδι που θα μείνει αξέχαστο σε όλους, γεμάτο όμορφες εικόνες και μοναδικές εμπειρίες!

θερμά τον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, τον Όμιλο Εταιρειών SRS και το Ardonagh Group για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Sofitel, MyIkona, Craftbox