Τέσσερα παιδιά απέκτησαν αυτό που είχαν ανάγκη και άλλαξε την καθημερινότητά τους

Τέσσερα ξεχωριστά παιδιά ευχής, το καθένα με τη δική του μοναδική ευχή! Τρεις οικογένειες, που έζησαν το ταξίδι της ευχής, καθεμία με διαφορετικό τρόπο, όμως όλες είδαν και πάλι το χαμόγελο στα πρόσωπα των παιδιών τους. Διαβάστε παρακάτω για την εκπλήρωση της ευχής τους.

Εύχομαι να αποκτήσω ένα PlayStation 5 – Δ., 6, νευροβλάστωμα

Ο Δ. απέκτησε το PlayStation 5 και τώρα μπορεί να περνάει ευχάριστα τον χρόνο του, ακόμα και κατά τη διάρκεια των θεραπειών του. Έζησε μία αξέχαστη μέρα στο σπίτι του, όπου όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα δημιούργησαν μία μικρή γιορτή για την εκπλήρωση της ευχής του κι εκείνος ήταν τόσο ενθουσιασμένος, που μετά από πολύ καιρό, είχε τόσο κόσμο στο σπίτι του! Πήρε ένα σωρό δώρα, όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για το PlayStation και πέρασε τόσο υπέροχα, που ενώ στην αρχή οριακά μιλούσε, στο τέλος χόρεψε!

Εύχομαι να αποκτήσω ένα δωμάτιο-γυμναστήριο ζούγκλα – Γ., 3

Ο Γ. έχει πλέον το ολόδικό του δωμάτιο-γυμναστήριο, με θέμα τη ζούγκλα κι ένα κρεβάτι σωστό δεντρόσπιτο, για ατελείωτο παιχνίδι. Ανυπομονούσε να γίνει το καινούργιο του δωμάτιο και να τον περιμένει όταν με το καλό θα έφευγε από τον ξενώνα του νοσοκομείου. Το ονειρευόταν να είναι και γυμναστήριο και να έχει και ζωάκια – να αισθάνεται σαν να βρίσκεται σε ζωολογικό κήπο. Και η νεράιδά του δεν μπορούσε να φανταστεί πόσο χαρά θα έπαιρνε ο μικρός όταν θα έμπαινε να το δει. Σάστισε τόσο, όταν το αντίκρισε, που κοιτούσε δεξιά και αριστερά και δεν ήξερε τι να πρωτοθαυμάσει. Το εξερεύνησε σπιθαμή προς σπιθαμή, άνοιξε τα δώρα του και εκείνο το ίδιο βράδυ κοιμήθηκε αγκαλιά με τον λούτρινο κροκόδειλο και τη μεγάλη λούτρινη καμηλοπάρδαλη!

Εύχομαι να αποκτήσω ένα αμαξίδιο – Α., 9 & Α., 8

Και τα δύο γλυκά και αχώριστα αδέρφια, η Α. και ο Α., απέκτησαν από ένα αμαξίδιο. Τώρα πια θα μπορούν να πάνε σχολείο, αλλά και βόλτες, που τόσο τους αρέσουν! Είναι δυο αδέρφια με πολλά κοινά, που είναι αχώριστα και πολύ χαμογελαστά, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Η ευχή τους, επομένως, θα έπρεπε να έχει πολύ χρώμα, μουσική και παιχνίδια! Έτσι κι έγινε. Όλη η οικογένεια γελούσε πολύ και έζησε στιγμές ανέμελου παιχνιδιού, κάτι που είχαν όλοι μεγάλη ανάγκη!

θερμά τη LIDL Ελλάς για τη χορηγία!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην εκπλήρωση της ευχής: ΗΛΕΚΤΡΑ ΣΤΥΛΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΤΟΚΑΜΑΝΗ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΓΑΘΟΝΙΚΟΥ, ΣΟΦΙΑ ΑΓΑΘΟΝΙΚΟΥ

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: CARPET.GR, ,HOUSEMARKET IKEA, MY NAME IS, VEIS, LOVELY KIDS, MAYTOYS,  PAKKETO, OPALA, HAPPY ROOMS, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ, MAIZONA.GR, VITEX, HOME ALEXIA, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΝΙΚΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΒΟΥΛΑ, ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΔΗΜΟΣ ΑΡΡΙΑΝΩΝ, CHOCOTALES, SWEET ARTION (ΑΡΤΙΟΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ, MYIKONA, CRAFTBOX