Ένας όμορφος χώρος γραφείου και χαλάρωσης ήταν αυτό που είχε ανάγκη η Ε. και ήταν η βαθύτερη επιθυμία της. Ένας χώρος όπου θα χαλαρώνει και θα περνάει όμορφες στιγμές, είτε μόνη της είτε με τους αγαπημένους της φίλους. Αυτό ήταν που της έλειπε περισσότερο από την καθημερινότητα που βιώνει αυτή την περίοδο, χωρίς σχολείο, χωρίς βόλτες, χωρίς πολλές επαφές με φίλους, και αυτή ήταν και η ευχή της.

Ο χώρος, λοιπόν, σχεδιάστηκε από τη νεράιδά της με πολλή αγάπη και σεβασμό στο τι ήθελε το κορίτσι μας. Έκαναν πολλές συζητήσεις και έβλεπαν μαζί διάφορες προτάσεις και εναλλακτικές και η Ε. κατέληγε σε αυτά που της άρεσαν. Επειδή, μάλιστα, είχε πολύ συγκεκριμένα θέλω σχετικά με τα έπιπλα, η νεράιδα κανόνισε να επισκεφθούν μαζί ένα κατάστημα επίπλων, ώστε να διαλέξει η ίδια αυτά που της άρεσαν και θα ήθελε να δει στο δωμάτιό της. Μία πολύ όμορφη εμπειρία, που μοιράστηκε με τη νεράιδα της και που τη γέμιζε ανυπομονησία για το πώς θα ήταν ο καινούργιος αυτός χώρος.

Κι ενώ ο σχεδιασμός και οι εργασίες ήταν σε εξέλιξη, η εκπλήρωση της ευχής της χρειάστηκε να επισπευστεί, για λόγους υγείας της Ε. Επρόκειτο να κάνει μια σειρά από εξετάσεις και οι νεράιδες θεώρησαν πως η εκπλήρωση θα της έδινε μεγάλη χαρά και δύναμη. Θα της έδινε κουράγιο να παλέψει και να βγει πιο δυνατή από όλο αυτό για να περνάει πλέον χρόνο με την παρέα της στον νέο της χώρο. Έτσι κι έγινε! Το δωμάτιο ετοιμάστηκε άμεσα και τα αποκαλυπτήρια άφησαν άφωνη την Ε., που δεν πίστευε πως το τελικό αποτέλεσμα ήταν τόσο όμορφο.

Η Ε. είναι ένα πολύ δυνατό κορίτσι, που μάχεται την ασθένειά της και παραμένει δυνατή και ικανή να υπερβεί όποιο εμπόδιο βρεθεί στο δρόμο της.

Ευχαριστούμε την AKL Law Firm για τη δωρεά καθώς και την ομάδα εργαζομένων που συνέβαλε στην οργάνωση της ευχής

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην εκπλήρωση της ευχής: Πόπη Ρίζου, Σούλη Χριστίνα

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: ΙΚΕΑ, ELITE STROM, JYSK, ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ, STICKY, VITEX, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΣΕΡΑΝΟ, VEIS,MYIKONA

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: ΑΤΤΙΚΑ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ