Η Ε. ευχήθηκε να επισκεφθεί το χωριό του Άγιου Βασίλη στο Ροβανιέμι και να απολαύσει όλες τις δραστηριότητες που προσφέρονται. Είχε ήδη κάνει την έρευνά της σχετικά με το τι θα μπορούσε να κάνει και ανυπομονούσε!

Στο ταξίδι για την εκπλήρωση της ευχής της, συνοδοιπόροι της ήταν η αγαπημένη της οικογένεια, αλλά και άλλες οικογένειες ευχής, με τους οποίους έγιναν φίλοι και πέρασαν όλοι μαζί μαγικές στιγμές.

Η Ε. έζησε πραγματικά μία αξέχαστη εμπειρία! Έκανε βόλτες με έλκηθρο με ταράνδους και χάσκι, ανέβηκε στο snowmobile και έκανε το κυνήγι του Βορείου Σέλας, το οποίο είχαν την τύχη να θαυμάσουν. Φυσικά, επισκέφθηκε το σπίτι του Άγιου Βασίλη, τον γνώρισε από κοντά, καθώς και τα ζαβολιάρικα ξωτικά του. Έστειλε και το γράμμα της, μαζί με ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Έπαιξε στο χιόνι και απόλαυσε ζεστή σοκολάτα δίπλα στο τζάκι. Η Ε. είδε το όνειρό της να γίνεται πραγματικότητα σε ένα παραμυθένιο σκηνικό.

Το «ευχαριστώ» της μητέρας της ήταν συγκινητικό: Ήταν ένα μαγευτικό ταξίδι, με απόλυτη οργάνωση. Ζήσαμε μαγικές στιγμές, γνωρίσαμε ένα τελείως διαφορετικό περιβάλλον και ταξιδέψαμε μακριά από την επίπονη καθημερινότητα. Το παιδί απολύτως χαρούμενο και έζησε φανταστικές στιγμές! Ένα τεράστιο ευχαριστώ από όλη την οικογένεια!

 θερμά την ΑΛΟΥΜΑΝ για τη δωρεά

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Sofitel, MyIkona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: NORDIC EXPERTS