Όταν η Ε. βρέθηκε στην πόρτα του ασιατικού παντοπωλείου, δεν μπορούσε να το πιστέψει! Ξεκινώντας από το σπίτι της εκείνη την ημέρα, δεν είχε ιδέα τι είχαν ετοιμάσει οι νεράιδες και τι θα ακολουθούσε.

Η Ε. θαυμάζει πολύ την Κορεάτικη κουλτούρα και αυτόν τον θαυμασμό «εκμεταλλεύτηκαν» οι νεράιδες, ετοιμάζοντάς της σχετικές εκπλήξεις! Στο ασιατικό κατάστημα, η Ε. είχε την ευκαιρία να μαγειρέψει δύο παραδοσιακά πιάτα της Κορέας και να μάθει πολλές πληροφορίες για την κουζίνα της και την ιστορία πίσω από τα πιάτα που ετοίμασε. Ένα μάθημα μαγειρικής που την ενθουσίασε! Ακολουθώντας πιστά όλες τις οδηγίες της Chef, έγινε η καλύτερη βοηθός της! Δεν θα μπορούσε, βέβαια, να μη δοκιμάσει τα πιάτα που η ίδια ετοίμασε. Έτσι, μαζί με την οικογένειά της, απόλαυσαν ένα κορεάτικο γεύμα. Φεύγοντας από το μαγαζί, πήρε δώρα όλα τα υλικά για τα πιάτα που μαγείρεψε και ευχαριστούσε για την καλύτερη έκπληξη που θα μπορούσαμε να της κάνουμε. Και που να ήξερε…

Η ευχή της Ε. ήταν να αποκτήσει έναν υπολογιστή gaming, για να μπορεί να επεξεργάζεται τα βιντεάκια της, αλλά και για να παίζει τα αγαπημένα της παιχνίδια. Όταν, λοιπόν, έφτασε στο σπίτι, ένα βουνό από δώρα την περίμεναν στο δωμάτιό της. Έκπληκτη, άρχισε να ξετυλίγει με μεγάλη χαρά και λαχτάρα τα πακέτα και τον καινούργιο της υπολογιστή! Μόλις στήθηκε και ήταν πλέον έτοιμος για χρήση, έβαλε κατευθείαν τα αγαπημένα της τραγούδια και χόρευε πανευτυχής!

Δεν σταμάτησε να αναφέρει πως δεν περίμενε καθόλου ότι θα συμβούν όλα αυτά εκείνη την ημέρα χωρίς να έχει υποψιαστεί τίποτα, ότι εμπλουτίσαμε την ημέρα της ευχής της με όλα αυτά που αγαπά και πως είναι πολύ σημαντικό για εκείνη το ότι μας γνώρισε και γίναμε όλοι κομμάτι από το ταξίδι της ευχής της! Μία τούρτα με θέμα τα αγαπημένα της κορεάτικα συγκροτήματα έκλεισε γλυκά την ημέρα της. Μέσα σε γέλια και αγκαλιές, αποχαιρετήσαμε την Ε., ευχόμενοι να χαρεί τον καινούργιο της υπολογιστή και να απολαμβάνει κάθε της μέρα όπως την ημέρα της ευχής της!

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Βικτώρια Τριπολιτσιώτη, Πέγκυ Παπανδρέου

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: Anemone, Fresh, Blue Soft, Cardinal, Wok Shop Κηφισιάς

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ!