«Όνειρο ζωής» χαρακτήρισε την ευχή της η Ε. Ένα όνειρο, που το εμπιστεύθηκε στις νεράιδες, γνωρίζοντας πως εκείνες θα το εκπλήρωναν με τον πιο μαγικό τρόπο!

Έτσι κι έγινε! Της φαινόταν απίστευτο ότι ήταν εκεί, αλλά όσες φορές κι αν τσιμπούσε τον εαυτό της, το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο: το όνειρό της είχε γίνει επιτέλους πραγματικότητα! Βρισκόταν στον παραμυθένιο κόσμο της Disneyland. Είδε από κοντά όλους τους αγαπημένους ήρωες, έπαιξε στα παιχνίδια, μπήκε στα εντυπωσιακά κάστρα και γεύτηκε ένα σωρό λιχουδιές.

Ας αφήσουμε, όμως, καλύτερα τη μητέρα της, να μας μιλήσει για το ταξίδι της ευχής της:

«Αγαπημένοι μας, πιστεύουμε στα θαύματα και για εμάς ήσασταν ένα μικρό θαύμα. Η ευχή της Ε. εκπληρώθηκε, όταν κλείσαμε 3 χρόνια παρέα με τον φίλο μας τον Διαβήτη. Η ανάμνηση του νοσοκομείου έχει πια σβηστεί.. Τέτοιες μέρες θα θυμόμαστε μόνο το ταξίδι μας στην Disneyland. Η ζωή είναι δύσκολη για τους περισσότερους ανθρώπους, αλλά έχει όμορφες στιγμές, που μας δίνουν δύναμη για να την προχωράμε. Μαζί σας ζήσαμε πολλές όμορφες στιγμές! Σας ευχαριστούμε πολύ, για το υπέροχο ταξίδι που κάναμε μαζί.. Με αυτή την πρόταση σας θα κλείσω γιατί το νιώθουμε και εμείς.. Η οργάνωσή σας ήταν απίστευτη και οι νεράιδες μας Ελένη και Ελίζαμπεθ ήταν εκεί σε ό,τι χρειαστήκαμε! Ευχόμαστε να γίνει ένα μεγάλο θαύμα και να γίνουν καλά όλα τα παιδιά, αλλά εσείς να συνεχίζετε να εκπληρώνετε ευχές, γιατί τα κάνετε πολύ χαρούμενα!»

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: MyIkona, Craftbox