Ένα πανέμορφο κορίτσι, με το πιο λαμπερό χαμόγελο, εκμυστηρεύθηκε στις νεράιδες όλο χαρά την πιο βαθιά της επιθυμία: ένα ηλεκτρικό σκούτερ! Επρόκειτο για ένα άκρως απαραίτητο μέσο για τις μετακινήσεις της, ακόμα και για το σχολείο. Και μόνο στη σκέψη ότι η ευχή της θα εκπληρωθεί, η Ε. έλαμπε από χαρά!

Αποδείχθηκε αρκετά χρονοβόρα αποστολή, αλλά οι νεράιδες δεν τα παρατάνε ποτέ! Με την πολύτιμη συνεργασία της γλυκύτατης μητέρας και χωρίς η Ε. να αντιληφθεί το παραμικρό, συμπληρώθηκαν όλα τα απαραίτητα έγγραφα, βγήκαν οι πινακίδες και η άδεια κυκλοφορίας και το σκούτερ κρύφτηκε καλά μέχρι την ημέρα της εκπλήρωσης!

Αυτό που είχε λείψει πολύ στο κορίτσι μας ήταν να ζήσει ανέμελες στιγμές με τις φίλες της. Είναι κάτι που η κατάσταση της υγείας της και ο κορονοϊός της στέρησαν για πολύ καιρό. Η νεράιδά της, λοιπόν, φρόντισε και βρήκε έναν όμορφο χώρο, ο οποίος στολίστηκε με μπαλόνια, αστέρια, ένα φανταστικό candy bar με cupcakes, cake pops και μπισκότα, έναν λαχταριστό μπουφέ με fingerfood και πολλά-πολλά δώρα! Οι καλύτερες φίλες της, καθώς και οι αγαπημένες της ξαδέρφες και η οικογένειά της ήταν όλοι εκεί για την έκπληξη.

«Συνωμοτώντας» μαζί μας, οι γονείς της την έφεραν με κάποιο άλλο πρόσχημα και βλέποντας τα μπαλόνια, η Ε. υπέθεσε ότι ο χώρος θα φιλοξενούσε κάποια εκδήλωση. Δεν φαντάστηκε καν ότι είχε φτάσει η ημέρα! Μόλις αντίκρυσε τις νεράιδες και τα αγαπημένα της πρόσωπα, σάστισε! Ενθουσιάστηκε και μόνο για την οργάνωση αυτής της μικρής γιορτής, και πάλι, χωρίς να υποψιάζεται ότι εκπληρωνόταν η ευχή της. Πίστεψε ότι το οργανώσαμε επειδή το σκούτερ καθυστερεί. Ξετρελάθηκε με τα δώρα, με τα γλυκά… με όλα!

Με ένα νέο πρόσχημα, οι φίλες της την οδήγησαν στον εξωτερικό χώρο, όπου την περίμενε το ολόδικό της σκούτερ. Εκεί πια η Ε. τα έχασε! Άρχισε να χοροπηδάει από ενθουσιασμό και να αγκαλιάζει τις νεράιδες! Το τεράστιο και λαμπερό της χαμόγελο δεν έφευγε από το πρόσωπό της. Τη στιγμή που πήρε τα κλειδιά στα χέρια της κι έκανε την πρώτη της βόλτα, δεν πρόκειται να την ξεχάσει ποτέ, όπως μας είπε. Τα κοίταζε όλα με λατρεία και τα μάτια της πετούσαν σπίθες από τη χαρά της.

Η μητέρα της, συγκινημένη, μας εκμυστηρεύθηκε πως η εκπλήρωση της ευχής της αποτελεί ορόσημο για την έναρξη μίας νέας σελίδας στη ζωή τους. Είναι το πρώτο βήμα προς την καινούργια της ζωή, αφήνοντας πίσω όλα όσα πέρασε…

θερμά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Ευαγγελία Κανούτα, Μαρία Μπρούζγου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Cafe Tsitsani Museum, e-patini, Ζαχαροπλαστεία Μέλισσα, Μπουκέτο Μπαλόνια Τρίκαλα, Copy & Print

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: Rizos Photography-Videography

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!