Ένα χαρούμενο δωμάτιο σε όμορφα παστέλ χρώματα θα είναι πλέον για το κορίτσι μας και τον δίδυμο αδερφό της ένα μικρό καταφύγιο, όπου θα μπορούν να παίζουν, να διαβάζουν στα άνετα γραφεία τους και να κοιμούνται τα δυο τους, χωρίς να είναι απαραίτητη η παρουσία της μαμάς.

Η γλυκύτατη Ε., γεμάτη νάζι και μπρίο, είχε ευχηθεί να αποκτήσει ένα όμορφο δωμάτιο με κουκέτα, όπου η ίδια θα έπαιρνε το πάνω κρεβάτι, για να βλέπει όλο το δωμάτιο από ψηλά. Η αποστολή της νεράιδάς της ήταν διπλή: έπρεπε να συνδυάσει τα κοριτσίστικα ενδιαφέροντα της Ε. με εκείνα του αδερφού της. Με πολλή σκέψη και δουλειά, τα κατάφερε! Ουράνια τόξα και αστέρια συναντήθηκαν με μονόκερους και δεινόσαυρους, σε φόντο ροζ και πράσινο και το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό.

Όταν η πόρτα άνοιξε και τα παιδιά μπήκαν στο δωμάτιο, η ΧΑΡΑ τους (με κεφαλαία, γιατί ήταν πραγματικά πολύ μεγάλη) δεν περιγράφεται. Άρχισαν να ανεβοκατεβαίνουν στην κουκέτα, να ανοίγουν τα δώρα τους, να κάθονται στα γραφεία τους και να ψαχουλεύουν τα συρτάρια τους. Έπαιζαν με τα μπαλόνια και με ό,τι άλλο ανακάλυπταν, ενθουσιασμένα με όσα έβλεπαν.

Η Ε. είχε επιλέξει η ίδια την εμφάνισή της για εκείνη την τόσο ξεχωριστή μέρα και πόζαρε όλο νάζι στον φωτογράφο, κλέβοντας τις καρδιές όλων.

Στο τέλος, αναφώνησε όλο χαρά: «Δεν υπάρχει τίποτα που να μην μου αρέσει ΟΛΑ! ΟΛΑ! ΟΛΑ! Σας ευχαριστώ πολύ όλους!».

θερμά την εταιρεία Dress2unDress για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην εκπλήρωση της ευχής: Φανή Πολίτη, Αγγελική Σκούταρη  

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: ELITE STROM, JYSK, INVENTOR, STICKY, Η&Μ, VEIS ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, COVERBED, VITEX, AITHRIO, ΟΙΚΟΣ HOME WARE, MY IKONA, DESIGN DROPS, ΣΤΡΑΤΑ-ΣΤΡΑΤΟΥΛΑ, NAKAS CONCEPT, STOLIDIS, MANIBUS MEIS, PEARL HOME, PITOS GROUP

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: ARTIX PRODUCTIONS