Η Ε., είναι ένα γλυκό κορίτσι, που της αρέσουν πολύ τα στρας – οτιδήποτε έχει στρας από κοκαλάκια μέχρι αυτοκόλλητα. Εύκολα, λοιπόν, η νεράιδα μόλις την είδε, κατάλαβε κατευθείαν ότι είναι μία μικρή πριγκίπισσα. Δεν γινόταν επομένως μία τόσο όμορφη πριγκίπισσα, να μην έχει ένα πριγκιπικό κρεβάτι. Κι επειδή το δωμάτιο το μοιράζεται με την αδερφή της, θα ήθελε πολύ μία πριγκηπική κουκέτα, με κρεβάτια κάτω και πάνω χώρο για να παίζουν.

Οι νεράιδες έπιασαν δουλειά και οι εργασίες ξεκίνησαν. Στο μεταξύ, όσο διαρκούσαν οι προετοιμασίες, η νεράιδά της ετοίμασε μία πολύ γλυκιά έκπληξη: κανόνισε να επισκεφθούν το εργαστήριο του Στέλιου Παρλιάρου, όπου μαζί με την αδερφή της πέρασαν έφτιαξαν μαζί γλυκά και έμαθαν ένα σωρό μυστικά για τη ζαχαροπλαστική!

Έφτασε και η μέρα που το δωμάτιο ήταν έτοιμο και η ανυπομονησία της χτύπησε κόκκινο. Μόλις άνοιξε την πόρτα, τρελάθηκε! Ένα πανέμορφο, ονειρικό δωμάτιο για εκείνη και την αδερφή της, με μία παραμυθένια πριγκηπική κουκέτα να δεσπόζει στον χώρο. Ένα σωρό δώρα και εκπλήξεις τις περίμεναν και άρχισαν αμέσως να εξερευνούν κάθε γωνιά. Άνοιγαν πακέτα και επιφωνήματα χαράς και έκπληξης συνόδευαν την αποκάλυψη κάθε δώρου.

Ακολούθησε πολύ παιχνίδι και χορός με τις νεράιδες και η μέρα έκλεισε γλυκά με μία υπέροχη, λαχταριστή τούρτα. Το χαμόγελο που δεν σταμάτησε στιγμή να φωτίζει το πρόσωπο της Ε. και τα λόγια της μητέρας της ήταν το καλύτερο δώρο και για εμάς:

«Είναι σπουδαίο να μοιράζεις τόσο όμορφα συναισθήματα στα παιδιά! Η δουλειά σας ήταν μοναδική και η χαρά που τους δώσατε απεριόριστη! Δεν είναι τα υλικά αγαθά, είναι η αγάπη σας, που τη νιώθουμε παντού μέσα στο δωμάτιο! Ευχαριστούμε από καρδιάς για όλα!»

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Αγαπίδου Κατερίνα, Γκούμα Βανέσα

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Elite Strom, Office & Furniture Πήχας, Αδαμόπουλος Χρήστος, Tilemachos Pappas photography – videography, Vitex, Ikea, Γεωργούλης Δημήτριος, Μπάκα Κατερίνα, Sticky, Home one, MyIkona, The owl, By the book, Craftbox, Joy trans, Linardakis cargo

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: One & only baby