Η Ε. είναι ένα γλυκό και ναζιάρικο κορίτσι, που σε κερδίζει από την πρώτη στιγμή, τόσο χαριτωμένη μέσα στην παιδική της αφέλεια. Λόγω της ασθένειάς της, δεν επιτρέπεται η έντονη σωματική δραστηριότητα. Ένα μικρόσωμο σκυλάκι μαλτέζ θα είναι, λοιπόν, η καλύτερη παρέα για εκείνη! Θα μπορεί να το περιποιείται και να το βγάζει βόλτα, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ήταν τόση η λαχτάρα της για το σκυλάκι, που, όπως μας είπε, θα μπορούσε να περιμένει και μήνες! Ήθελε να έχει το μωρό της, έλεγε, και ιδανικά θα το ήθελε κοριτσάκι. Περίμενε πολύ υπομονετικά μέχρι να έρθει η μεγάλη στιγμή, που θα αντάμωνε με την καινούργια καλύτερή της φίλη. Καθώς της αρέσουν οι εκπλήξεις, οι νεράιδες κανόνισαν τη μεγαλύτερη!

Μια μέρα, λοιπόν, καθώς η Ε. έπαιζε με τα παιχνίδια της, χτύπησε το κουδούνι. Η πόρτα άνοιξε και δύο νεράιδες μπήκαν στο σπίτι κρατώντας ό,τι πιο πολύτιμο για εκείνη: το σκυλάκι της! Η Ε. αρχικά έμεινε άφωνη και σαστισμένη, όμως λίγα δευτερόλεπτα αργότερα έτρεξε να το πάρει στην αγκαλιά της, φωνάζοντάς το με το όνομα που είχε διαλέξει: Λούσι. «Η Λούσι μου!» αναφωνούσε χαρούμενη, με μάτια που έλαμπαν! Την πήγε στο δωμάτιό της, να την «ξεναγήσει». Η Λούσι, που αγάπησε κι εκείνη αμέσως την Ε., άρχισε να το εξερευνά και να γνωρίζει τη νέα της οικογένεια. Μικροί-μεγάλοι είχαν ξετρελαθεί μαζί της.

Ένα σωρό παιχνίδια και αξεσουάρ είχαν φέρει οι νεράιδες για τη Λούσι και η Ε. τα ανακάλυπτε ένα-ένα, ενθουσιασμένη. Υπήρχαν δώρα και για εκείνη, φυσικά, όμως αναμφίβολα την καρδιά της την είχε κερδίσει η Λούσι. Δεν μπορούσαν να σταματήσουν να παίζουν παρέα και η Ε. δεν μπορούσε να κρύψει την ευτυχία της, με ένα πανέμορφο λαμπερό χαμόγελο στο πρόσωπό της!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Αλεξάνδρα Λέσκο, Τάνια Γεωργουλέτη

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: TAXIPET, ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΜΠΑΚΟΛΑΣ, ΦΙΝΟ, MYIKONA, ROYAL CANIN, AGROVET, CRAFTBOX

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: PET CITY, REDLOOP AGENCY