Η Ε., από την πρώτη στιγμή που συνάντησε τη νεράιδά της, είπε ότι θα ήθελε να κάνει μία μεγάλη βόοοολτα. Η ευχή της ήταν να αποκτήσει ένα tablet, για να παίζει τα αγαπημένα της παιχνίδια και να περνάει ευχάριστα τον χρόνο της κατά τη διάρκεια παραμονής της στο νοσοκομείο. Έτσι, λοιπόν, η νεράιδα σκέφτηκε κάτι μαγικό: να συνδυάσει αυτές τις δύο επιθυμίες της και να της προσφέρει μία μοναδική μέρα, που θα θυμάται για πάντα!

Κατά τη διάρκεια αυτού του όμορφου ταξιδιού της ευχής της, η νεράιδα τής έστελνε διάφορα δώρα με τους αγαπημένους της ήρωες, ώστε να περιμένει με πολλή ανυπομονησία για την εκπλήρωση. Η Ε. ενθουσιαζόταν σε κάθε δώρο και όλο και μεγάλωνε η αγωνία της για να πάρει στα χέρια της το πολυπόθητο τάμπλετ.

Η μεγάλη μέρα έφτασε και οι νεράιδες της είχαν ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις. Η μέρα ξεκίνησε με βόλτα στην παραλία, κάνοντας ποδήλατο με τα τετραθέσια, όπως ακριβώς είχε ονειρευτεί η Ε. Στη διάρκεια αυτής της όμορφης βόλτας, έκαναν στάσεις για ξεκούραση και διάφορα σνακ. Απαραίτητη η στάση και στην παιδική χαρά, όπου το κορίτσι μας ευχαριστήθηκε παιχνίδι! Συναγωνιζόταν με τη νεράιδα ποια θα φτάσει πιο ψηλά στην κούνια και το γέλιο της φώτιζε το πρόσωπό της.

Τελικός προορισμός της ημέρας; Ένα υπέροχο καφέ, με ροζ λουλούδια και ροζ χρώματα, όπου ένα σωρό δώρα περίμεναν την Ε. Τα άνοιξε όλα και η χαρά της όλο και μεγάλωνε, όμως όταν βρήκε το tablet με έναν ενθουσιασμό και ένα μοναδικό χαμόγελο φώναξε κατευθείαν: «ΤΟ TABLET. Η Ε. ήταν έτοιμη πλέον να παίζει από το tablet της τα αγαπημένα της παιχνίδια, που θα της κρατάνε συντροφιά!

θερμά τον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, τον Όμιλο Εταιρειών SRS και το Ardonagh Group για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Λένα Καφρίτσα, Όλγα Καραγιάννη 

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, PINK DOT CAFÉ, THESS BIKE, ΜΟΖΙΚ, MYIKONA, CRAFTBOX

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: REDLOOP AGENCY, TAXIWAY