Οι νεράιδες, με πολλή αστερόσκονη, επισκέφθηκαν τον Ε. για να εκπληρώσουν την ευχή του: έναν ορθοστάτη, που θα τον βοηθήσει να βιώσει τον κόσμο με νέους τρόπους. Ο ορθοστάτης ήταν αυτό που είχε περισσότερο ανάγκη ο Ε., ώστε να μπορέσει να έχει μια πιο εύκολη και λειτουργική καθημερινότητα. Ευχή, που εκφράστηκε μέσα από τα χείλη των γονιών του και που οι νεράιδες έσπευσαν να ετοιμάσουν.

Καθώς ο Ε. δυσκολεύεται να επικοινωνήσει, οι νεράιδες ήταν σε συνεχή επαφή με την οικογένειά του, για να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον γεμάτο αγάπη και υποστήριξη. Με την παρουσία τους, έφεραν χαρά και ελπίδα, και το δωμάτιο γέμισε με τα χρώματα των μπαλονιών και τις γλυκές γεύσεις από τις λιχουδιές, που του πήγαν. Φορτωμένες με δώρα – λούτρινα και παιχνίδια με μουσική που του αρέσει, οι νεράιδες έφεραν το χαμόγελο στο πρόσωπό του.

Η ιστορία του Ε. είναι μια υπενθύμιση της δύναμης της αγάπης, και του ότι, ακόμα και όταν κάποιος δεν μπορεί να επικοινωνήσει λεκτικά με τον κόσμο γύρω του ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, η ζεστασιά και η φροντίδα μπορεί να φέρει φως και χαρά στη ζωή του.

θερμά την MOTOR OIL για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην εκπλήρωση της ευχής: Αναστασία Αλατζίδου, Μάγδα Καρακίδου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Ζαχαροπλαστείο Caramello, MyIkona, Craftbox