Ο Θανάσης είναι ένα πολύ γλυκό παιδί που περνάει πολλές ώρες μόνος του στο σπίτι. Οι γονείς του δουλεύουν πολύ σκληρά και, λόγω του προβλήματος της υγείας του, φοβούνται να τον αφήνουν να πηγαίνει μόνος του σε σπίτια φίλων του. Ως εκ τούτου, δεν ήταν δύσκολο για εκείνον να διαλέξει την ευχή του. Ένας gaming υπολογιστής θα του προσέφερε πολλές ώρες παιχνιδιού και θα γέμιζε το χρόνο του με τον καλύτερο τρόπο!

Οι νεράιδες αμέσως ξεκίνησαν τις ετοιμασίες. Ήθελαν να οργανώσουν για τον Θανάση μία όμορφη μέρα με τους αγαπημένους του φίλους και την οικογένειά του. Αυτό του έλειπε περισσότερο, οπότε ήταν σημαντικό να περάσουν ποιοτικό χρόνο όλοι μαζί! Έτσι, μετά από συζητήσεις με τον Θανάση, κατέληξαν να οργανώσουν έναν αγώνα 5χ5 για εκείνον και την ομάδα του, τους “ Water FC ”. Κι ενώ όλα ετοιμάζονταν πυρετωδώς, μία απρόσμενη εξέλιξη προέκυψε.

Μέσα από γνωριμίες της οικογένειας και δική τους πρωτοβουλία, έφεραν σε επαφή τις νεράιδες με την ΠΑΕ Πανσερραϊκός, που εξέφρασαν την μεγάλη τους επιθυμία να συμμετέχουν στην ευχή του Θανάση! Η νεράιδα του, λοιπόν, ανέλαβε δράση και κανόνισε να επισκεφθούν το προπονητικό κέντρο της ομάδας και να παίξουν έναν αγώνα με τους παίκτες.

Ο Θανάσης ενθουσιασμένος, έλεγε σε όλους ότι θα παίξει με την ομάδα του Πανσερραϊκού! Παρόλο που η νεράιδα τον ενημέρωσε πως ο υπολογιστής του καθυστερούσε ακόμα, δεν ήθελε να περιμένει ούτε λεπτό παραπάνω για να γνωρίσει την αγαπημένη του ομάδα. Η νεράιδα φυσικά, τα είχε όλα έτοιμα.. είχε κανονίσει με τον μπαμπά να στηθεί ο υπολογιστής του Θανάση, όσο θα έλειπαν από το σπίτι, και συνωμότησαν για να του κάνουν έκπληξη!

Το προηγούμενο βράδυ δεν κοιμήθηκε καθόλου από την ανυπομονησία του. Όλη μέρα αδημονούσε να έρθει η ώρα που θα πάει στο γήπεδο. Μέχρι που ήρθε η ώρα και δύο βανάκια σταμάτησαν μπροστά στο σπίτι για να παραλάβουν τον Θανάση, την οικογένειά του και τους φίλους του. Στο προπονητικό κέντρο του Πανσερραϊκού τους περίμεναν δύο γλυκές νεράιδες για να τους προετοιμάσουν. Αθλητικές μπλούζες με το όνομα της ομάδας τους, τα ονόματά τους και τον αγαπημένο τους αριθμό, τους μεταμόρφωσαν σε επαγγελματίες παίκτες!

Η ομάδα τους υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά και τους ξενάγησαν στα αποδυτήρια και σε όλους τους χώρους του γηπέδου. Ο προπονητής τους εξήγησε πώς στήνεται ένας αγώνας, ποιες τεχνικές χρησιμοποιούν και όλα τους τα μυστικά. Έφτασε η ώρα να αναμετρηθούν στο γρασίδι! Η ομάδα water.fc απέναντι στην ομάδα του Πανσερραϊκού! Έτρεξαν, ίδρωσαν και, φυσικά, κέρδισαν οι Water FC με 3 γκολ του Θανάση!

Η πιο συγκινητική στιγμή, όμως, ήρθε μετά, όταν οι παίκτες της ομάδας χάρισαν στον Θανάση μία μπλούζα της ομάδας, που υπέγραψαν όλοι και μία μπάλα με τις υπογραφές τους. Ο Θανάσης προσπαθούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα συγκίνησης και χαράς. Μέσα σε αυτό το όμορφο κλίμα χαράς αποχαιρετήθηκαν και ξεκίνησαν για το εστιατόριο.

Σε έναν υπέροχο χώρο, με όμορφη θέα, τους περίμεναν για να απολαύσουν τα αγαπημένα τους burgers – τα πιο τεράστια που είχαν δει ποτέ! Έφαγαν, δροσίστηκαν, ο Θανάσης άνοιξε τα δώρα που του έδωσαν οι νεράιδες και πήραν το δρόμο της επιστροφής.

Στο μεταξύ, πίσω στο σπίτι της οικογένειας, δύο ξωτικά έστηναν τον ολοκαίνουργιο υπολογιστή και ετοίμασαν τα υπόλοιπα δώρα του Θανάση. Μόλις έφτασε σπίτι και είδε εκεί τη νεράιδα που τον είχε αποχαιρετήσει λίγο νωρίτερα, τα έχασε! Δεν το πίστευε, και αναρωτιόταν τι είχε συμβεί.

Όταν η νεράιδες τον οδήγησαν στο δωμάτιό του και άνοιξε η πόρτα, δεν μπορούσε να το πιστέψει. Έτρεξε στον υπολογιστή του και αναφώνησε «είναι τέλειο, είναι τέλειο!». Από εκείνη τη στιγμή και μετά, τα ξέχασε όλα! Το μόνο που υπήρχε για εκείνον ήταν ο καινούργιος του υπολογιστής. Άνοιξε, φυσικά και τα υπόλοιπα δώρα του, που τον ενθουσίασαν κι εκείνα, έσβησε το κεράκι της υπέροχης τούρτας του, αλλά τίποτα δεν μετρούσε για αυτόν όσο ότι το όνειρό του είχε εκπληρωθεί.

Την επόμενη μέρα τα λόγια του μπαμπά του Θανάση συγκίνησαν τη νεράιδα του: «Καλημέρα σας. Από την πρώτη φορά που επικοινωνήσατε μαζί μας, άρχισε για εμάς ένα ευχάριστο διάλειμμα στην δύσκολη πραγματικότητα που βιώνουμε καθημερινά, γεμάτο με τόσο ωραία συναισθήματα για εμένα, τη γυναίκα μου και πολύ περισσότερο για τον Θανασάκη μας. Σας ευχαριστούμε έναν-έναν ξεχωριστά και όλους όσους βοηθάνε τον οργανισμό σας. Ο Θεός να σας δίνει δύναμη να συνεχίζετε το έργο σας. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. Εμείς είμαστε άνθρωποι του μεροκάματου. Εγώ, αν και μεγάλος σε ηλικία, δεν έχω ξαναζήσει κάτι παρόμοιο. Ήταν όλα υπέροχα για όλους μας, όχι μόνο για τον Θανάση. Σας ευχαριστούμε για όλα

Ευχαριστούμε θερμά την ομάδα του Πανσερραϊκού που συμμετείχε στην εκπλήρωση της ευχής του Θανάση μας, ύστερα από πρωτοβουλία και βοήθεια των γονιών του!

θερμά τον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, τον Όμιλο Εταιρειών SRS και το Ardonagh Group για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Μάρθα Γεωργιάδου, Χριστίνα Βοζίκη

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: SECRETLAB, Πανσερραϊκός, VSR, Ραδιοταξί Σερρών, Elpida resort & Spa, Delices, ΚΙΦΑ, Blue Soft, MyIkona, Γιάννης Σαμαράς, Αλέξανδρος Σταυρόπουλος

 

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: Redloop Creative Agency