Ο Θανάσης έχει πολλά ενδιαφέροντα, αλλά μία μεγάλη αγάπη: τη μουσική! Μαθαίνει μόνος του να παίζει κιθάρα και του αρέσει πολύ το τραγούδι. Ακούει αποκλειστικά ελληνική μουσική και θέλει πολύ να κάνει βιντεάκια όπου τραγουδάει και να τα ανεβάζει στο Tik Tok.

Δεν προβληματίστηκε καθόλου σχετικά με το ποια ήταν η ευχή του. Ένα καλό κινητό, τελευταίας τεχνολογίας, ώστε να μπορεί να κάνει τα καλύτερα βίντεο. Ήξερε ότι θα χρειαζόταν να περιμένει λίγο, καθώς το κινητό ήταν διαθέσιμο μόνο κατόπιν παραγγελίας και θα αργούσε. Ή, τουλάχιστον, έτσι νόμιζε… Γιατί οι νεράιδες κατάφεραν να το έχουν στα χέρια τους πολύ σύντομα.

Με γνώμονα την αγάπη του Θανάση για τη μουσική και το τραγούδι, η νεράιδά του κανόνισε μία μεγάλη έκπληξη για εκείνον. Μία επίσκεψη σε studio ηχογράφησης. Σε ένα super εξοπλισμένο studio, με τις κατάλληλες ακουστικές προδιαγραφές, έμαθε μικρά μυστικά για να ηχογραφήσει κάποια τραγούδια, παίζοντας ο ίδιος κιθάρα με τη συνοδεία επαγγελματιών μουσικών. Ο Θανάσης πετούσε στα σύννεφα, μη ξέροντας ότι η ευχή του θα εκπληρωνόταν λίγη ώρα μετά. Είχε αφεθεί στη μαγεία της μουσικής και οι νότες αγκάλιαζαν τις στιγμές. Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι τα τραγούδια του ηχογραφούνταν με υψηλή ποιότητα ήχου, υπό την καθοδήγηση ηχοληπτών και μουσικών παραγωγών, κι εκείνος έδινε τον καλύτερό του εαυτό.

Κι εκεί που άκουγε τις ηχογραφήσεις του και σχολίαζαν με τους δικούς του, ξάφνου εμφανίστηκε ένα πακέτο και ο Θανάσης, καταλαβαίνοντας ότι ήταν το κινητό του, άρχισε κυριολεκτικά να χοροπηδάει από τη χαρά του! Μας είχε μελετήσει καλά, είχε δει πολλά βίντεο από ευχές και ήξερε ότι κάνουμε πολλές εκπλήξεις, αλλά και πάλι καταφέραμε να τον ξαφνιάσουμε.

Πραγματικά ενθουσιασμένος, άρχισε αμέσως να το επεξεργάζεται και να το θέτει σε λειτουργία. Δεν ήθελε να χάσει λεπτό με το καινούργιο του κινητό, έκανε μάλιστα και live αναμετάδοση το unboxing στα social! Μέσα σε αυτό το υπέροχο κλίμα χαράς, κατευθυνθήκαμε σε ένα εξαιρετικό εστιατόριο, που ειδικεύεται στο ψήσιμο και τις κοπές κρεάτων, για να δοκιμάσει ο Θανάσης τις πιο εκλεκτές γεύσεις, που του αρέσουν ιδιαίτερα. Ανάμεσα σε καλοψημένα εδέσματα, όμορφες στιγμές χαλάρωσης, συζητήσεων και γέλιων, άνοιξε και τα υπόλοιπα δώρα του. Όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για το καινούργιο του κινητό και κάποια ακόμα δωράκια από τη νεράιδά του, συμπλήρωσαν με τον καλύτερο τρόπο το παζλ μίας αξέχαστης μέρας.

Η ημέρα εκείνη αποτυπώθηκε σε πολλά κλικ στα κινητά τους, και εμείς δε χορταίναμε να βλέπουμε τη χαρά στα μάτια του. Μάτια που θα λαμπυρίζουν κάθε φορά, που θα αναπολεί τη μέρα αυτή στη μνήμη του. Τώρα, πλέον, διαθέτει τις γνώσεις και κατέχει τον κατάλληλο εξοπλισμό για να φτιάξει όσα μουσικά βιντεάκια επιθυμεί κι εμείς ανυπομονούμε να τον θαυμάσουμε!

θερμά τη PHARMATHEN για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην εκπλήρωση της ευχής: Λένα Καφρίτσα, Όλγα Καραγιάννη

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Stone Music Studio, ΕΒΟΡΑ EATERY, Γλυcozy, FREE NOW, MyIkona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: Redloop Creative Agency