Ο Θανάσης είναι ένας σύγχρονος ήρωας, με χιούμορ και πολλή υπομονή. Αντιμετωπίζει με σθένος όλες τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες, που προκαλούνται από την ασθένειά του. Από μικρό παιδί, είχε ένα μεγάλο όνειρο: να επισκεφθεί την Disneyland Paris. Και αυτό το παιδικό του όνειρο ήταν και η ευχή του. Ανυπομονούσε να γνωρίσει όλους τους αγαπημένους ήρωες, που θαύμαζε από παιδί μέχρι σήμερα – από τον Mickey Mouse και το Toy Story, μέχρι τους Avengers και Star Wars.

Ας αφήσουμε όμως, καλύτερα, τη μητέρα του Θανάση να μας διηγηθεί το ταξίδι της ευχής του:

Ήταν κάτι πολύ όμορφο. Στις καταιγίδες, που περνούσαμε, ήρθε ένα ουράνιο τόξο! Όσον καιρό μπαινοβγαίναμε στα νοσοκομεία, ήταν η ελπίδα για πολλές δύσκολες ώρες. Απλά συζητούσαμε για το πότε θα μπορέσουμε να ταξιδέψουμε, μια και τα δύο τελευταία χρόνια για εμάς ήταν Γολγοθάς. Και, να, που ήρθε η ώρα του ταξιδιού και περάσαμε τόσο τέλεια, που δεν περιγράφεται με λόγια. Ευχαριστούμε πολύ, που μας κάνατε αυτό το θεϊκό δώρο. Γιατί χωρίς εσάς δεν θα υπήρχε περίπτωση να το ζήσουμε. Η μητέρα του Θανάση και ο Θανάσης σας ευχαριστούν ολόψυχα, που το όνειρο έγινε πραγματικότητα, αλλά και που ήταν και όλη η οικογένεια μαζί. Γιατί τα δύο τελευταία χρόνια, με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, λόγω των συνεχόμενων ταξιδιών στην Αθήνα, είχαμε απομακρυνθεί. Σας ευχαριστούμε ολόψυχα! Μακάρι να μπορούμε να βοηθήσουμε το έργο σας. Ό,τι θέλετε στη διάθεσή σας. Σας αποχαιρετώ και να ξέρετε πως, αν και γυρίσαμε, νομίζουμε πως είμαστε ακόμη εκεί. Βάλατε χρώμα ξανά στον μαύρο ουρανό μας! Πετάμε στα σύννεφα κυριολεκτικά. Ευχαριστούμε πολύ.

θερμά την ALOUETTE και τους επισκέπτες των καταστημάτων που προμηθεύτηκαν την Αστεροκάρτα 3D την περίοδο των Χριστουγέννων 2023.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Sofitel, MyIkona, Craftbox