Ο Θάνος ονειρευόταν ένα καινούργιο δωμάτιο για να έχουν έναν όμορφο, λειτουργικό χώρο, ο ίδιος και ο αδερφός του. Εξαρχής, ήταν πολύ συγκεκριμένος σε αυτά που επιθυμούσε, και μιλούσαν συνέχεια με τη νεράιδά του, για να καταλήξουν στην καλύτερη λύση.

Και επειδή ο Θάνος ήταν πολύ ανυπόμονος, η νεράιδά του, ενώ σχεδίαζε το καινούργιο του δωμάτιο, φρόντισε να κάνει το ταξίδι της ευχής του ακόμα πιο συναρπαστικό και κανόνισε για εκείνον και την οικογένειά του μία μοναδική εμπειρία: Είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε VIP χώρο την εκδήλωση Red Bull Showrun by ALUMIL. Τα γρήγορα αυτοκίνητα και η ταχύτητα ενθουσιάζουν τον Θάνο, οπότε η δυνατότητα να γνωρίσει από κοντά έναν πιλότο της Formula1, ήταν κάτι που τον έκανε να πετάει από χαρά! Όπως μας εκμυστηρεύθηκε η μητέρα του, η ευχή και μόνο σαν προσδοκία ήταν πολύ σημαντική για το παιδί, είχε απασχολημένο το μυαλό του, είχε ελπίδα σε κάτι καλό και όμορφο, που τον περίμενε μετά τα δύσκολα.

Και ύστερα από λίγο καιρό, έφτασε και η μεγάλη στιγμή. Το δωμάτιο του Θάνου ξεκίνησε να ετοιμάζεται από νωρίς. Αφού βάφτηκε και συναρμολογήθηκαν τα έπιπλα, σειρά είχε η διακόσμηση από τις νεράιδες. Όσο εκείνες φρόντιζαν και την παραμικρή λεπτομέρεια, ο Θάνος με την οικογένειά του πήγαν μία ωραία βόλτα και απόλαυσαν τα αγαπημένα του burgers – όχι σε οποιοδήποτε εστιατόριο, αλλά σε εκείνο που ο Θάνος ήθελε τόσο καιρό να επισκεφθεί και απόρησε πώς το είχε μαντέψει και αυτό η νεράιδά του.

Όταν επέστρεψαν σπίτι, ο Θάνος, αλλά και ο αδερφός του, έμειναν άφωνοι με το καινούργιο τους δωμάτιο. Ήταν όπως ακριβώς το είχαν ονειρευτεί. Μάλλον, ακόμα καλύτερο, όπως μας εκμυστηρεύτηκαν.

Ο Θάνος δεν κρατιόταν! Άρχισε να εξερευνά κάθε σπιθαμή του και να ανοίγει τα δώρα του. Γέλια και χαρούμενες φωνές φώτιζαν το δωμάτιο. Μία λαχταριστή τούρτα «έκλεισε» γλυκά τη μέρα τους, με τον Θάνο να αναφωνεί ενθουσιασμένος: «Από εδώ και πέρα μόνο εδώ θα αράζω!»

θερμά την ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ ΑΕ και την PRIORITY QUALITY CONSULTANTS Α.Ε. για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην εκπλήρωση της ευχής: Κατερίνα Μπαντόγια, Αλεξάνδρα Λέσκο, Δώρα Παχατουρίδου, Μαρία Γεωργαντά

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Elite Strom, JYSK, Red Bull Hellas, Brothers in Law, Saray Home, Tsarouhis Home Stores, Vitex, Σάλτας Κωνσταντίνος, Cookiedes, Aithrio, BLUE FROG, MyIkona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: Redloop Creative Agency