Όταν άνοιξε την πόρτα του δωματίου της, η Θεοδώρα, δυσκολεύτηκε να καταλάβει ότι επρόκειτο για το ίδιο δωμάτιο που είχε αφήσει. Αυτό που αντίκρισε ήταν το δωμάτιο των ονείρων της, όπως το είχε περιγράψει στη νεράιδά της και ακόμα καλύτερο!

Στον χώρο κυριαρχούσαν φωτάκια, κάδρα με τα αγαπημένα της πρόσωπα, καθρέπτες, χρωματιστά μαξιλάρια, φυτά και πολλά όμορφα διακοσμητικά. Μια μεγάλη led ταινία είχε τοποθετηθεί πίσω από το κεφαλάρι του κρεβατιού της, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στην Θεοδώρα να αλλάζει το χρώμα που θα είχε το δωμάτιό της ανάλογα με τη διάθεσή της, ενώ μια υπέροχη ταπετσαρία θα της θυμίζει καθημερινά να ζει την κάθε στιγμή και να χαμογελάει.

Παρέα με τη μικρότερη αδερφή της, που επίσης δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον ενθουσιασμό της, και τους φίλους της, άρχισε να εξερευνά κάθε γωνιά του δωματίου και να ανακαλύπτει μικρές εκπλήξεις και δώρα. Ξετρελάθηκε με το σκάκι, καθώς είναι μία από τις αγαπημένες της ασχολίες.

Το χαμόγελο είχε ζωγραφιστεί στο πρόσωπό της και ο χώρος γέμισε γέλια και πειράγματα. Όλα έμοιαζαν ονειρεμένα στο καινούργιο της δωμάτιο, που σηματοδοτεί για εκείνη μία νέα καθημερινότητα, πιο όμορφη, πιο χαρούμενη και πιο φωτεινή.

θερμά τον ΟΜΙΛΟ ΕΛΛΑΚΤΩΡ για τη δωρεά καθώς και την ομάδα εργαζομένων που συνέβαλε στην οργάνωση της ευχής!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην εκπλήρωση της ευχής: Μπογδάνος Διονύσης, Μπελλώνια -Βελώνια Ναταλία

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: ELITE, JYSK, VM PHOTOGRAPHY, ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΣΠΟΥΡΓΙΤΗΣ TRANS, ΚΑΡΑΧΟΤΖΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, VEIS, ΣΤΟΥΠΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, VITEX, STICKY, FRESH, PAPERWORLD, MYIKONA, PIZZERIA AMI