«Περάσαμε τέλεια! Ζήσαμε μοναδικές στιγμές!», μας είπε η Θεοδώρα, όταν το ταξίδι της ευχής της είχε ολοκληρωθεί. Από το καινούργιο της πλέον κινητό, έστειλε όλο χαρά μήνυμα στη νεράιδα της να την ευχαριστήσει και να της πει πόσο υπέροχα είχε περάσει.

Αν και είναι ένα συγκρατημένο κορίτσι, η νεράιδα της κατάφερε να τη «διαβάσει». Οι δυο τους δημιούργησαν μία πολύ όμορφη σχέση και το ταξίδι της ευχής της ήταν πολύ διασκεδαστικό!

Ξεκίνησε από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, που ήταν μία μοναδική εμπειρία για το κορίτσι μας, καθώς δεν είχε επισκεφθεί ξανά κάτι παρόμοιο. Είδε από κοντά ένα σωρό ζώα, πτηνά, ερπετά κι έμαθε πολλά για αυτά.

Σειρά είχε το Πλανητάριο, όπου μαζί με την οικογένειά της και φίλους της γνώρισαν τον μαγικό κόσμο του διαστήματος, μέσα από ειδικές προβολές και εκθέσεις. Ενθουσιασμένοι και συνεπαρμένοι, όλοι μαζί κίνησαν για να απολαύσουν ένα λαχταριστό brunch με θέα στη θάλασσα. Χαρούμενες συζητήσεις, γέλια κι ένα σωρό δώρα ήταν το κλίμα μέσα στο οποίο η Θεοδώρα πήρε στα χέρια της το πολυπόθητο κινητό τηλέφωνο! Το πρόσωπό της φωτιζόταν από το χαμόγελό της, έλαμπε ολόκληρη! Κι επειδή είναι ένα υπέροχο πλάσμα, ανησύχησε μήπως είχε δυσκολέψει τον βιντεολήπτη, επειδή δεν συμπαθεί τα φώτα και τις κάμερες. Έτσι, μας εξομολογήθηκε ότι του εξήγησε, τον πήρε αγκαλιά και τον ευχαρίστησε.

«Οι εθελοντές ήταν φοβεροί, έκαναν τη διαδικασία πολύ ξεχωριστή!», μας είπε. Και ήταν φυσικό, αφού η νεράιδα και το ξωτικό που τη συνόδευαν, της έδωσαν όλη τους την αγάπη. Το ξωτικό μας, μάλιστα, είναι κι αυτός παιδί ευχής, έτσι βρήκαν πολλά σημεία ταύτισης με τη Θεοδώρα.

Ήταν ένα πολύ όμορφο ταξίδι ευχής και τα λόγια της στο τέλος μας γέμισαν χαρά: «είναι αυτό που σκέφτεσαι ότι σιγά μη συμβεί σε μένα οπότε και για εμένα ήταν αυτή η σκέψη. Σιγά μην κάνουν κάτι τέτοιο για μένα… Και όμως… Έγινε και με το παραπάνω και δεν το περίμενα με τίποτα!»

θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Ντανιέλα Μάστορα, Κωνσταντίνος Κονταξής

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Cosmote, Myikona, Fresh Ζαχαροπλαστεία, Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, Zoo Café Restaurant, Estrella World Street Food, Ίδρυμα Ευγενίδου

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: Redloop Agency 

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!