Όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα. Σαν χθες θυμόμαστε που συναντήσαμε για πρώτη φορά τον Θοδωρή. Trap δεν ακούει πολύ. Περίεργο θα μας πείτε. Πώς ευχήθηκε να συναντήσει τον Trannos, αφού δεν ακούει το συγκεκριμένο είδος μουσικής; Κι όμως! Ο Trannos είναι αυτός που του έκανε το «κλικ». Ξύπνησε έναν μεγάλο θαυμασμό μέσα του. Μια δύναμη που επρόκειτο να του δώσει και την ημέρα που θα τον συναντούσε.

Ο Θοδωρής βρισκόταν στην Αθήνα για τις θεραπείες του. Όλα είχαν σχεδιαστεί κάτω από άκρα μυστικότητα, μέχρι που… η νεράιδα που θα τον συνόδευε στην ευχή την έκανε την γκάφα! Οι γονείς του, πιστοί σύμμαχοί μας και πάντοτε στο πλευρό του Θοδωρή, γνώριζαν για την έκπληξη. Έτσι, του είπαν ότι πάμε για φαγητό, απλά για να γνωριστούμε, γιατί ο Trannos δεν θα μπορούσε ακόμη να τον συναντήσει με τόσα live και δουλειές. Μέχρι και η νεράιδα μπερδεύτηκε και τον ρώτησε: «Έχεις σκεφτεί τι θα του πεις, όταν τον δεις;». Ο Θοδωρής πάγωσε. «Είναι η ημέρα της ευχής μου;».

Μάταια για τις επόμενες δύο ώρες προσπαθούσε να το «σώσει» η νεράιδα. Ο Θοδωρής είχε υποψιαστεί ότι εκείνη ήταν η ημέρα που θα συναντούσε το είδωλό του. Και εκεί που κατάφερνε η νεράιδα να τον πείσει ότι δεν είναι, για να είναι μεγαλύτερη η έκπληξη, «Ο TRANNOS», αναφωνεί ο Θοδωρής, βλέποντας τον να περνάει έξω από το εστιατόριο με το αυτοκίνητό του. Τίποτα δεν του ξέφευγε!

Μέσα σε λίγα λεπτά, ο Trannos πέρασε την πόρτα με ένα τεράστιο χαμόγελο και κάθισε δίπλα στον Θοδωρή. Λίγο σφιγμένοι ήταν κι οι δύο στην αρχή, όμως, με τη βοήθεια της νεράιδας και της υπόλοιπης παρέας, μέσα σε λίγη ώρα, μιλούσαν σαν φίλοι απ’ τα παλιά. Ο Trannos τον ρώτησε τα πάντα. Ήθελε να μάθει για τη ζωή του, ενώ δεν παρέλειπε να του λέει και τις δικές του ιστορίες, όποτε έβρισκε ευκαιρία.

Όλα κυλούσαν έτσι ήρεμα, μέχρι να έρθει το φαγητό. Με το που κατέφθασε η προβατίνα, που ανυπομονούσαν κι οι δύο να φάνε, ο Θοδωρής επικέντρωσε για λίγο την προσοχή του εκεί. Για λίγο, όμως. Μετά, επέστρεψε στον αγαπημένο του Trannos, ο οποίος του εξηγούσε καθ’ όλη τη διάρκεια του φαγητού όλα όσα ήθελε να μάθει. Μέχρι που ο Θοδωρής του είπε ότι θα ήθελε να γίνει YouTuber, όταν μεγαλώσει. «Ποιος είναι ο αγαπημένος σου YouTuber;», τον ρώτησε ο Trannos. «Ο ItsOnlySkillz», απάντησε ο Θοδωρής. «Περίμενε», του είπε και σε μια στιγμή, ο Trannos είχε βγάλει το κινητό του και είχε καλέσει με βιντεοκλήση τον ItsOnlySkillz. Πού να το φανταζόταν ο Θοδωρής; Ότι θα του χάριζε τόσες στιγμές χαράς;

Και έφτασε η ώρα για τα πιο «υλικά» δώρα. Ο Trannos δεν θα άφηνε τον Θοδωρή να φύγει, χωρίς να θυμάται εκείνη την ημέρα για πάντα. Έτσι, μαζί με άλλες δύο μπλούζες, του έφερε την μπλούζα που φόρεσε στο πρώτο του live. Κάτι πολύ ξεχωριστό, σημαντικό για εκείνον είχε έρθει η ώρα να περάσει στον Θοδωρή. Ένα κομμάτι ύφασμα που έκρυβε, όμως, μέσα του τόσες στιγμές, αναμνήσεις και συναισθήματα. Ένα κομμάτι ύφασμα που είμαστε σίγουροι ότι από εδώ και πέρα θα γίνει η «πανοπλία» του Θοδωρή σε κάθε μάχη που έχει ακόμη μπροστά του να δώσει.

Κανείς δεν ήθελε να έρθει η στιγμή του αποχαιρετισμού. Όμως, και οι δυο τους ήταν «γεμάτοι» από εκείνη την ημέρα. Μετά από μια μικρή συνέντευξη, χαιρέτησαν ο ένας τον άλλον με ευγνωμοσύνη. Ο Θοδωρής εκείνο το βράδυ δεν κοιμήθηκε. «Δεν τον χωρούσε ο τόπος», όπως μας είπε η υπέροχη μαμά του!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Στεφανία Χατζόγλου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Proveleggios, D.Stergiou

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!