Ο Θ. είναι ένα παιδί που λατρεύει τον αθλητισμό και κυρίως το ποδόσφαιρο. Στον ελεύθερό του χρόνο ασχολείται με οτιδήποτε σχετίζεται με τη «στρογγυλή θεά», ενώ η ευχή του δεν θα μπορούσε να ήταν άλλη, από το να παρακολουθήσει έναν αγώνα El Classico, με την αγαπημένη του ομάδα Real Madrid, κόντρα στην Barcelona.

Όμως ούτε στα όνειρά του δεν είχε φανταστεί όλα, όσα επρόκειτο να ζήσει. Τα ξωτικά έβαλαν τα δυνατά τους και φρόντισαν προκειμένου ο Θ. να ζήσει μια ξεχωριστή εμπειρία στην πόλη της Μαδρίτης. Μαζί με την οικογένειά του, ταξίδεψε στην ισπανική πρωτεύουσα. Είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την πόλη και να επισκεφθούν τα αξιοθέατά της, αλλά και να δοκιμάσουν την περίφημη ισπανική κουζίνα.

Για τον Θ., βέβαια, το πιο σημαντικό ήταν τα πολύτιμα αυτά χαρτάκια, τα εισιτήρια για θέσεις εξαιρετικά καλές, που θα τον οδηγούσαν στο όνειρό του. Τη μεγάλη μέρα, φόρεσε τα αθλητικά του, το κασκόλ της ομάδας του και ξεκίνησε για τον «ναό». Όταν έφτασε έξω από το στάδιο Santiago Bernabeu, ένιωσε δέος και τα μάτια του άστραψαν. Φυσικά, δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με τη μασκότ, πριν πάρει θέση για τον μεγάλο αγώνα. Οι δύο μεγάλες ομάδες της Ισπανίας αναμετρήθηκαν στο γήπεδο και ο Θ. ήταν εκεί, μαζί με όλη την δύναμη της φωνής του, για να υποστηρίξει την αγαπημένη του ομάδα. Η εκπληκτική ατμόσφαιρα του γηπέδου συνεπήρε τον ήρωά μας και έζησε το όνειρό του, ξεπερνώντας κάθε φαντασία του.

Όλη η οικογένεια περνούσε υπέροχα στη Μαδρίτη, τόσο μάλιστα, που επέκτειναν οι ίδιοι την παραμονή τους, ώστε να την απολαύσουν ακόμα περισσότερο. Επιστρέφοντας, ο Θ. ευχαρίστησε από καρδιάς τη νεράιδά του, που – όπως μας είπε – κατάφερε να κάνει πραγματικότητα το μεγαλύτερό του όνειρο.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Uniglobe, MyIkona, Craftbox