Πόσο τυχερός και χαρούμενος, άραγε, να νιώθει κάποιος, όταν κάνει ολόκληρο ταξίδι για να παρακολουθήσει αγώνα της αγαπημένης του ομάδα και η ομάδα αυτή κερδίζει τον αγώνα; Ο Θ. πάρα πολύ! Ακόμη πιο ενθουσιασμένος ένιωθε που αυτή την μοναδική εμπειρία την έζησε με τον αδερφό του και τον κολλητό του φίλο.

Η χαρά του Θ. αλλά και της μητέρας του, που είναι πλέον αισιόδοξη με την πορεία της υγείας του, απλά είναι από τις πιο συγκλονιστικές εμπειρίες που έχουμε βιώσει. Τα λόγια της μητέρας του, συγκινητικά: «Μετά από όλη την αγωνία που βιώσαμε, την απογοήτευση και την προσπάθεια, ούτε ο Θ., ούτε κι εμείς θα χαραμίσουμε την ευχή του. Θα δει αγώνα της Barcelona, όπως το επιθυμεί, και ιδανικά μαζί με τον αδερφό του και τον κολλητό του».

Έτσι κι έγινε! Ο 19χρονος, πλέον, Θ. μαζί με την παρέα του, επισκέφθηκαν τη Βαρκελώνη για να παρακολουθήσουν αγώνα της αγαπημένης του ομάδας Barcelona FC και, μάλιστα, από VIP θέσεις!

Είχαν επίσης την ευκαιρία να κάνουν πολλές βόλτες και να δουν πολλά νέα μέρη, εξερευνώντας την όμορφη πόλη. Ήταν σίγουρα μια μοναδική εμπειρία που κανείς τους δε θα ξεχάσει!

θερμά για τη δωρεά την εταιρεία COSMOS SPORT, καθώς και τους επισκέπτες των καταστημάτων που συνέβαλαν στην εκπλήρωση, επιλέγοντας το Αστέρι της Ευχής.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Uniglobe, MyIkona, Craftbox