Ο Θ. είναι ένας μπόμπιρας, που λατρεύει τα παιχνίδια και τα αυτοκίνητα, οπότε όταν συναντήθηκε με τις νεράιδες, ήξερε πως ήθελε να αποκτήσει ένα ηλεκτρικό αυτοκινητάκι, για να κάνει ανεξάρτητος τις βόλτες του, παρέα με την αδελφή του.

Οι νεράιδες, λοιπόν, ξεκίνησαν τις ετοιμασίες, προκειμένου να δημιουργήσουν μια ξεχωριστή μέρα για εκείνον. Αρχικά, τον κάλεσαν σε έναν παιδότοπο μαζί με την οικογένειά του, όπου συνάντησε τις νεράιδες και έπαιξαν όλοι μαζί. Ο Θ. δεν γνώριζε πως η μέρα της εκπλήρωσης της ευχής του είχε φτάσει, και νόμιζε πως βρέθηκε στον παιδότοπο, μόνο για να παίξει, καθώς αυτήν την ενημέρωση είχε από τον πατέρα του, που ακολουθούσε πιστά τις οδηγίες των εθελοντών. Ωστόσο, οι νεράιδες τα είχαν σχεδιάσει όλα, και λίγο αργότερα έφτασε η στιγμή της μεγάλης αποκάλυψης. Εμφανίστηκε το πολυπόθητο αυτοκίνητο, που τόσο λαχταρούσε ο ήρωάς μας! Ο Θ. ξετρελάθηκε και δεν άφησε λεπτό να χαθεί, μπήκε κατευθείαν στο καινούργιο του αυτοκίνητο, και μαζί με την αδελφή του, ξεκίνησαν τις βόλτες.

Η χαρά και ο ενθουσιασμός του ήταν τεράστιος, τόσο για τον ίδιο, όσο και για τη μικρότερη αδερφή του, που έλαμπε κι εκείνη από χαρά. Και, κάπως έτσι, άλλο ένα ταξίδι ευχής έφτασε στο τέλος, με το φως και την ελπίδα να κερδίζουν και πάλι το σκοτάδι. Ο Θ. ήταν πολύ χαρούμενος και θα θυμάται για πάντα αυτή την τόσο ξέγνοιαστη και χαρούμενη μέρα, μακριά από τις δυσκολίες της καθημερινότητάς του!

θερμά τον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, τον Όμιλο Εταιρειών SRS και το Ardonagh Group για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην εκπλήρωση της ευχής: ΟΛΓΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ, ΛΕΝΑ ΚΑΦΡΙΤΣΑ

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: MOTOSTUFF, FAMILY SPORTS CLUB , ΜΙΛΤΟΣ, TAXIWAY, MYIKONA, CRAFTBOX, ΔΕΔΔΗΕ