Η μαχήτρια μας, Ιωάννα, φώναξε τόσο δυνατά την ευχή της, που αντήχησε σε ολόκληρο τον νεραϊδόκοσμο. Όλες οι νεράιδες αμέσως έλαβαν το μήνυμα και ξεκίνησαν τις ετοιμασίες. H μια και μοναδική ευχή της ήταν να πάει στην Disneyland, στο Παρίσι.

Η Ιωάννα είναι ένα παιδί γεμάτο χαρά, ενέργεια και θέληση για παιχνίδι. Η ασθένεια της άλλαξε την καθημερινότητα της και χρειάστηκε να μένει αρκετά στο νοσοκομείο. Δεν έχασε, όμως, την δύναμη της και το χαμόγελό της. Στήριγμα της πάντα η πολυαγαπημένη της αδερφή, που την προσέχει και περνάνε ατελείωτες ώρες παιχνιδιού μαζί.

Τρελαίνεται για τις πριγκίπισσες της Disney, της αρέσει να ζωγραφίζει, να χορεύει, να παίζει και να ακούει Φουρέιρα. Έχει πάρα πολλά παιχνίδια Disney: κάστρα, φιγούρες, puzzle, Lego, poly pocket, κάστρο Disney, ό,τι μπορεί να βάλει ο νους μας. Έτσι, οι νεράιδες και τα ξωτικά έπρεπε να βάλουν τα δυνατά τους για να κάνουν αξέχαστο αυτό το ταξίδι. Οι φωνές της ηρωίδας μας στο άκουσμα  και μόνο ότι τον Οκτώβρη θα πετάξει για Γαλλία μπορεί να τις ακούσατε και εσείς!

Από την είσοδο του πάρκου τα πάντα φάνταζαν μαγευτικά στα μάτια της. Ο παραμυθένιος κόσμος, που θαύμαζε από τις φωτογραφίες και τα βίντεο, απλωνόταν μπροστά της. Το μόνο που έμενε πλέον ήταν να τον εξερευνήσει. Όταν συνάντησε τις πριγκίπισσες έμεινε άφωνη! Από την ενδυμασία τους μέχρι και τον τρόπο που συμπεριφερόντουσαν, σαν να είχαν βγει από μυθιστόρημα. Τα μάτια της έλαμπαν κάτω από τα πολύχρωμα πυροτεχνήματα που σκάγανε στον ουρανό, κατά την διάρκεια της παρέλασης. Η μικρή μας πιο πολύ εντυπωσιάστηκε και συζητούσε με τους κακούς χαρακτήρες πράγμα που εντυπωσίασε ακόμα και εμάς! Ανέβηκε σε όλα τα παιχνίδια και αγόρασε ένα σωρό αναμνηστικά. Εννοείται πως δεν γινόταν να μη δοκιμάσει τις λιχουδιές που είναι εμπνευσμένες από τις ιστορίες της Disney, γλυκαίνοντας ακόμα περισσότερο το ταξίδι της.

Οι μέρες του μαγευτικού αυτού ταξιδιού έχουν πλέον περάσει και εμείς σας διηγούμαστε απλά τι έζησε η μαχήτρια μας. Τις εικόνες, τα συναισθήματα, και τη χαρά που έμεινε, ωστόσο δεν μπορούμε να σας τα περιγράψουμε με λόγια.

 θερμά όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και με την υποστήριξή τους εκπληρώσαμε την παρούσα ευχή!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Aegean Airlines, MyIkona, Craftbox

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ!