Η Ι. μπορεί να είναι μόλις 11 ετών, αλλά δε θα μας έκανε εντύπωση αν σε λίγα χρόνια από τώρα αποτελεί μία δημοφιλή influencer των social media. Η αγάπη της για τα social, τη μόδα και τις νέες τάσεις, ο δυναμισμός, το χαμόγελο και το πείσμα της, σίγουρα αργά η γρήγορα θα της ανοίξουν το δρόμο για αυτό που αγαπά.

Αρκεί να το αποφασίσει! Αυτό που αποζητά εδώ και πολύ καιρό και αποδείχθηκε δύσκολο να αποκτήσει μόνη της, είναι ένα κινητό τελευταίας τεχνολογίας με την καλύτερη κάμερα για τις ωραιότερες selfies. Σκέφτηκε πως με τη βοήθεια κάποιας καλής νεράιδας να μπορούσε να συμβεί το αδύνατο. Ήταν, βέβαια, πολύ ανυπόμονη και κάθε μέρα που περνούσε ένιωθε πως η ευχή εξασθενούσε και δεν θα κατάφερνε να την αγγίξει.

Έφθασε, όμως, η πολυπόθητη μέρα και η Ι., αν και πολύ χαρούμενη, αγωνιούσε. Οι πρώτες ώρες που πέρασε στο escape ανέβασαν την αδρεναλίνη της και στα πακέτα που βρήκε, μόλις κέρδισε, την απόδραση πίστεψε πως κρύβεται το κινητό της. Βέβαια, δεν απογοητεύτηκε καθόλου, όταν κατά το unboxing ανακάλυψε ότι τα δώρα έκρυβαν καλλυντικά. Το μακιγιάζ είναι από τα αγαπημένα της χόμπι και οι νεράιδες είχαν πέσει 100% μέσα.

Απόλαυσε το γεύμα, που ακολούθησε, καθώς ξανά οι νεραΐδες είχαν πετύχει τις προτιμήσεις της. Μα το καλύτερο είχε μείνει για το τέλος. Φυσικά, η ευχή της εκπληρώθηκε με την Ι. να μην πιστεύει ότι στα χέρια της κρατούσε το κινητό των ονείρων της. Δεν χόρταινε να το κοιτάζει και να το αγγίζει σαν να προσπαθούσε να επιβεβαιώσει πως η στιγμή ήταν όντως αληθινή! Το χαμόγελο και η λάμψη του βλέμματός της μένουν χαραγμένα στις μνήμες μας, όπως και η διαβεβαίωση ότι εκείνο το βράδυ δεν θα κοιμόταν για να μην το χάσει από τα μάτια της!

θερμά τον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, τον Όμιλο Εταιρειών SRS και το Ardonagh Group για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Τόνια Κωνσταντίνου, Αντωνία Τσέλιου

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Athens Clue, La Pasteria, Κωνσταντινίδης, MyIkona

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Artix Productions