Η ζωή του Ι. είχε περιορισμούς και πριν την καραντίνα. Πολλαπλές και επαναλαμβανόμενες επισκέψεις στο νοσοκομείο ήταν και είναι αναπόσπαστο κομμάτι τις καθημερινότητάς του. Με συστολή και εσωστρέφεια ζήτησε από τις νεράιδες του να αποκτήσει έναν υπολογιστή gaming. Η λάμψη στα μάτια του από την πρώτη στιγμή που εξέφρασε τη βαθύτερη του επιθυμία, μας φανέρωσε την αγάπη του για τον κόσμο των ηλεκτρονικών παιχνιδιών, κάτι απόλυτα φυσικό για την ηλικία του. Οι νεράιδες έβαλαν τα δυνατά τους για να του προσφέρουν μια μοναδική ημέρα γεμάτη εκπλήξεις γέλια και πολύ ενθουσιασμό.

Με καλύτερη σύμμαχο τη μητέρα του, μια όμορφη μέρα οι εθελοντές του Make-A-Wish κατέφθασαν σπίτι του. Ενώ εκείνος απουσίαζε, ετοίμασαν και συνέδεσαν όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα ώστε ο νέος του υπολογιστής να είναι στημένος και έτοιμος για ατέλειωτο παιχνίδι. Τη στιγμή που άνοιξε την πόρτα του δωματίου και αντίκρισε το νέο του απόκτημα δε μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του. Η λάμψη που είχαμε αντικρίσει την πρώτη φορά σε εκείνον, είχε ακόμα μεγαλύτερη ένταση και διάρκεια! Χρειάστηκε λίγα λεπτά μέχρι να συνειδητοποιήσει ότι το όνειρό του είχε γίνει πραγματικότητα. Μόλις όμως πέρασαν οι πρώτες στιγμές έκπληξης και αμηχανίας, ένα τεράστιο χαμόγελο απλώθηκε στο πρόσωπό του. Οι επόμενες ώρες που έζησαν οι εθελοντές μας μαζί του δε θύμιζαν σε τίποτα το εσωστρεφές παιδί που γνωρίζαμε μέχρι εκείνη τη στιγμή. Η εκπλήρωση της ευχής του κατάφερε να απομακρύνει όλη την συστολή που ένιωθε. Πλέον το παιδί μας, γελούσε, μιλούσε, χόρευε και εξέφραζε με κάθε ευκαιρία τον ενθουσιασμό του.

Η ημέρα αυτή έληξε με μία υπέροχη τούρτα και το αγαπημένο φαγητό του Ι. Το βράδυ εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα ότι το όνειρό του έγινε πραγματικότητα. Δεν μπορούσε να φανταστεί καλύτερο τρόπο για να αποκτήσει τον πολυπόθητο υπολογιστή. Πλέον είναι πλήρως εξοπλισμένος και ικανότατος για να νικάει σε κάθε δύσκολη μάχη!

τους εθελοντές μας: Φωτεινή Λίαπη, Φώτης Μελαμπιώτης

τους χορηγούς σε είδος: On-Tech, Κρητικός φούρνος daily Bakery, Ρία Αδαμαντή, Blue Soft, efood, Myikona,

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!