Η Ι. λατρεύει τα ταξίδια! Της αρέσει να γνωρίζει νέες χώρες και νέους πολιτισμούς, να δοκιμάζει νέα φαγητά και να δημιουργεί εμπειρίες σε νέα μέρη. Το να ταξιδέψει δεν ήταν κάτι πρωτόγνωρο για αυτήν, όμως το να γνωρίσει τη Βαρκελώνη ήταν κάτι μοναδικό, που το ονειρευόταν πολύ καιρό.

Μόλις την επισκέφθηκε η νεράιδα, χωρίς να διστάσει λεπτό, της είπε ότι η ευχή της ήταν να επισκεφθεί την όμορφη πόλη της Ισπανίας, τη Βαρκελώνη. Νεράιδες και ξωτικά ετοίμασαν με μεγάλη αγάπη και πολλή νεραϊδόσκονη αυτό το ταξίδι. Έτσι, η Ιωάννα και η οικογένεια της πέρασαν υπέροχες και αξέχαστες μέρες σε αυτόν τον πανέμορφο προορισμό.

Η Βαρκελώνη έχει αρκετά μέρη και αξιοθέατα για να επισκεφθείς, όπως το Picaso Museum, την Casa de Batllo, το πάρκο Guell, τη Sagrada Familia και πολλά ακόμη. Το κορίτσι μας πήγε σε όσα περισσότερα μπορούσε, γνώρισε από κοντά την τέχνη και την ιστορία της Βαρκελώνης και δημιούργησε ιδιαίτερες αναμνήσεις σε αυτή την όμορφη πόλη.

Η νεράιδα της είχε φροντίσει και την παραμικρή λεπτομέρεια! Ακόμη και το μέρος όπου έμεναν ήταν δίπλα στην παραλία Barceloneta, μία από τις πιο όμορφες τοποθεσίες. Επιστρέφοντας η οικογένεια ευχαρίστησε θερμά τις νεράιδες κι εκείνες χαμογέλασαν ικανοποιημένες ότι η Ι. θα θυμάται για πάντα αυτό το όμορφο ταξίδι!

θερμά τον Κωνσταντίνο Αντωνόπουλο, τον Όμιλο Εταιρειών SRS και το Ardonagh Group για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: MyIkona, Craftbox, Uniglobe Hellas