Αν το πιστέψεις πολύ, θα συμβεί. Αν συναντήσεις και νεράιδες στη διαδρομή, τότε είναι βέβαιο ότι με λίγη μαγεία και πίστη όλα είναι δυνατά. Σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου, μετά τη διάγνωση, η Κατερίνα έβρισκε διέξοδο ντύνοντας τις κούκλες της με όποιο διαθέσιμο μέσο είχε, όπως τα χειρουργικά γάντια. Η δημιουργία τη βοηθούσε να εστιάζει στο «αύριο», όπου όλα θα ήταν ξανά φυσιολογικά κι εκείνη θα μπορούσε να εξελιχθεί σε μια ξακουστή σχεδιάστρια μόδας.

Όταν, λοιπόν, γνώρισε τις νεράιδες, αισθάνθηκε πως δεν ήταν διόλου τυχαία συνάντηση. Ήταν βέβαιη πως θα μπορούσαν να τη βοηθήσουν να κάνει το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του ονείρου της: έναν χώρο, με όλα τα απαραίτητα, για να σχεδιάζει και να ράβει ρούχα, το πρώτο της atelier! Τα είχε όλα σκεφτεί με κάθε λεπτομέρεια. Τι χρώματα θα επικρατήσουν, τι χρώμα θα ήθελε να είναι η ραπτομηχανή της, τι εξοπλισμό χρειάζεται, ακόμη και το αν θα έχει το παράθυρο κουρτίνα ή ρόλερ. Οι νεράιδες τα άκουσαν προσεκτικά και σημείωσαν τα πάντα!

Προσπάθησαν να δημιουργήσουν ένα studio που να αντανακλά όλη αυτή τη λάμψη της προσωπικότητας της και την αγάπη της για το design. Έδεσαν τα αγαπημένα της χρώματα, μίξαραν patterns και πρόσθεσαν ό,τι χρειάζεται μια νέα σχεδιάστρια: κούκλες ραπτικής, βιβλία σχεδίου και πατρόν, είδη σχεδίου, ψαλίδια, κλωστές, υφάσματα, τροχήλατες κρεμάστρες, ολόσωμο καθρέφτη και μια αναπαυτική πολυθρόνα για να υποδέχεται τα «μοντέλα» της.

Μόλις άνοιξε η πόρτα, η Κατερίνα έμεινε με το στόμα ανοιχτό! Αυτό που αντίκρισε, ξεπερνούσε κάθε φαντασία! Ήταν πολύ περισσότερο από αυτό που ήλπιζε. Ό,τι είχε φανταστεί, αλλά και ό,τι δεν είχε φανταστεί, όλα ήταν εκεί. Ένα studio πανέτοιμο να αγκαλιάσει τις ιδέες της. Ο ιδανικός χώρος για να περάσει κάθε της γραμμή «από το χαρτί στο showroom»! Δεν έχασε λεπτό: άρπαξε τους νέους της μαρκαδόρους και άρχισε να σχεδιάζει. Η αρχή είχε γίνει!

θερμά την LA VIE EN ROSE για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην ευχή: Βασίλης Βλαχάκης, Νίκος Βογιατζάκης, Μαρία Καλαθάκη, Φώτης Μελαμπιώτης, Άρης Χριστάκης

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Craftbox, Faber-Castell – NOTOS COM ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ Α.Ε.Β.Ε, IKEA, KESIDIS Textiles, MyIkona, Organizer Stores, SINGER® – Γ.Ε. Δημητρίου A.E., Sweet-House, SxedioModas.GR, Vissos Interiors, Vitex, Βιβλιοπωλείο «Τετράγωνο», Florian Ibrahimi, Άκης Μπλαζάκης, Μιχάλης Παπουτσάκης, Φυτώρια Πάγκαλος, Χαβάκης – «Μεγαλόνησος»

Ευχαριστούμε θερμά τους υποστηρικτές σε είδος: George Dryjohn Φotografia, Κατερίνα Καμηλλάκη, Γιώργος Τζωρτζάκης, ΚΑΥΚΑΣ

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!