Πρωταγωνίστρια της σημερινής ιστορίας ευχής είναι η Κατερίνα, ένα πανέμορφο, γλυκύτατο κορίτσι, με υπέροχα φωτεινά μάτια. Από την πρώτη επαφή που είχε με τις νεράιδες, είχε εκφράσει την επιθυμία της να αποκτήσει έναν υπολογιστή τελευταίας τεχνολογίας, και εννοείται οι νεράιδες ήταν εκεί για να κάνουν και να ακούσουν τα πάντα. Έτσι, λοιπόν, έφτασε η μεγάλη μέρα της εκπλήρωσης. Η νεράιδά της, γνωρίζοντας την αγάπη της για τη μαγειρική, φρόντισε να της κάνει μία υπέροχη έκπληξη και η Κατερίνα βρέθηκε σε ένα γνωστό ΙΕΚ, όπου την περίμενε ο pastry chef για να φτιάξουν μαζί το αγαπημένο της γλυκό, το cheesecake!

Η Κατερίνα απέδειξε ότι είναι πολύ ικανή στη ζαχαροπλαστική, με πολλές γνώσεις και μεγάλο πάθος! Συζήτησαν με τον pastry chef, της έδωσε πολύτιμες συμβουλές και αντάλλαξαν τα μυστικά τους, ενώ στο τέλος απόλαυσαν το cheesecake, που είχαν φτιάξει, μαζί με όλους τους παρευρισκόμενους. Ο χώρος είχε πλημμυρίσει από τις υπέροχες μυρωδιές, ενώ τα γέλια της ηχούσαν γλυκά στα αυτιά όλων μας.

Αποχαιρετήσαμε λοιπόν την Κατερίνα, η οποία θεωρούσε πως η μέρα είχε τελειώσει και ο υπολογιστής θα καθυστερούσε λίγο, αλλά στην πραγματικότητα οι εκπλήξεις συνεχίζονταν. Όσο εκείνη απολάμβανε οικογενειακές στιγμές σε ένα καφέ, «εισβάλαμε» κρυφά στο δωμάτιό της, στήσαμε τα πακέτα του υπολογιστή και γεμίσαμε το δωμάτιο με μικρές όμορφες εκπλήξεις. Όταν έφτασε στο σπίτι η Κατερίνα και άνοιξε την πόρτα του δωματίου της, σάστισε, καθώς μας είχε αποχαιρετίσει λίγο νωρίτερα και, μόλις είδε τον υπολογιστή, ξετρελάθηκε! Άρχισε να ανοίγει τα πακέτα και να βγάζει επιφωνήματα ενθουσιασμού για κάθε δώρο που αποκάλυπτε. Αφού τα είχε ανοίξει όλα, ξεκίνησε αμέσως να πειραματίζεται με τον καινούργιο της υπολογιστή, ενώ το χαμόγελο δεν έφευγε από τα χείλη της.

Μοίραζε αγκαλιές και χαμόγελα και έλαμπε ολόκληρη!

Η μητέρα της, συγκινημένη, μας είπε πόσο χαρούμενη και ευγνώμων ένιωθε που «μέσω της εκπλήρωσης της ευχής της, ένιωσε αγάπη και στήριξη από τους άλλους ανθρώπους».

θερμά την εταιρεία La Vie En Rose και προσωπικά την Δήμητρα Κατσαφάδου και τον Νικόλα Μαλακοδήμο για τη δωρεά τους στο πλαίσιο της Χριστουγεννιάτικης εκπομπής «Fay’s Time» του ΣΚΑΪ και της Πρέσβειράς μας, Φαίης Σκορδά, που ήταν αφιερωμένη στα παιδιά μας!

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές που έλαβαν μέρος στην εκπλήρωση της ευχής: Γιάννης Σολανάκης, Αριστέα Τσουρουνάκη

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, ΛΕΙΒΑΔΑΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΔΗΜΗΤΑ ΠΑΛΛΗ, R & D BURGER & LUNCH, ΧΑΒΑΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ, MARY’S DELICIOUS CUISINE, MY IKONA, SILIA CREATES, ΜΕΝΙΟΣ ΣΦΥΡΑΚΗΣ