Η Κατερίνα μας είναι ένα εκφραστικό και κοινωνικό παιδί, που της αρέσει να λέει ό,τι ακριβώς σκέφτεται! Έτσι  κερδίζει τον καθένα απ’ την πρώτη στιγμή. Είναι ένα παιδί με μεγάλη εσωτερική δύναμη, και με ισχυρή θέληση να φροντίζει και να κάνει τους άλλους να γελούν. Ενώ η πρώτη της ευχή ήταν να επισκεφθεί τη μαγευτική Disneyland, οι εξελίξεις της πανδημίας την ανάγκασαν να το ξανασκεφτεί, και εν τέλει να αποφασίσει ότι δε θα ήθελε να περιμένει επ’ αόριστον για την εκπλήρωση της ευχής της.

Επέλεξε, λοιπόν, να αποκτήσει ένα εφηβικό δωμάτιο, ένα που θα το νιώθει δικό της! Η αδελφή της προφανώς θα συνεχίσει να μοιράζεται το ίδιο δωμάτιο με εκείνη, αλλά πλέον θα είναι ο δικός τους χώρος! Όπως μας το περιέγραψε, το ήθελε να είναι νεανικό και μινιμαλιστικό, σε αποχρώσεις λευκού, γκρι και λιλά. Τα είχε σκεφτεί όλα!

Όσο το δωμάτιο ετοιμαζόταν και ανταλλάσσαμε εικόνες και απόψεις με την Κατερίνα, τόσο καταλαβαίναμε ότι ο ενθουσιασμός και η ανυπομονησία της ολοένα και φούντωναν. Και το κορίτσι μας έχει τον πιο γλυκό τρόπο  να ρωτά και να αδημονεί! Η νεράιδα, από μεριά της, φρόντισε να ανταμείψει την υπομονή της με έναν σωρό εκπλήξεις, που ξεκίνησαν παράλληλα με τις εργασίες στο δωμάτιο.

Έτσι, και ενώ οι μάστορες σε συνεργασία με τα ξωτικά του Οργανισμού κατασκεύαζαν και έβαφαν, ένα πολυτελές όχημα παρέλαβε την Κατερίνα και την αδελφή της και τις οδήγησε σε ένα αυθεντικό χαμάμ, όπου έκαναν  μασάζ με έξτρα σπέσιαλ περιποίηση! Όταν τελείωσαν, τα κορίτσια δε μπορούσαν να μιλήσουν από τη χαλάρωση και την ευεξία που ένιωθαν! Η επόμενη μέρα ήταν αφιερωμένη στο κομμωτήριο. Μια νεραϊδούλα τις συνόδευσε σε έναν πολύ διάσημο χώρο περιποίησης μαλλιών,  όπου οι κοπέλες τους προσέφεραν μοναδικές συμβουλές και θεραπείες περιποίησης, αλλά και καινούργια κόμμωση! Αναζωογονημένες και ανανεωμένες, οι δύο αδελφές ανυπομονούσαν για την επόμενη ημέρα, καθώς ήταν η μεγάλη ημέρα της αποκάλυψης του καινούργιου τους δωματίου!

Πρωί ακόμα, και με τη συνοδεία του ξωτικού μας, όλη η οικογένεια απόλαυσε ένα υπέροχο brunch, κουβεντιάζοντας ευχάριστα και περιμένοντας με αγωνία τη μεγάλη στιγμή. Η ανυπομονησία έφτασε στο κόκκινο! Όταν λοιπόν ήρθε η ώρα, και τα δύο κορίτσια αντίκρισαν τον νέο τους χώρο, η αδελφή της Κατερίνας δε μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της. Τα δάκρυα χαράς μαρτυρούσαν με τον πιο έκδηλο τρόπο τη χαρά της!

Η Κατερίνα μάς είπε πως ούτε στα πιο τρελά της όνειρα δε θα μπορούσε να φανταστεί ότι θα γινόταν τόσο μα τόσο όμορφο! Η όλη ατμόσφαιρα, με όλους τους παρευρισκόμενους, και κυρίως την Κατερίνα και της αδελφή της τόσο χαρούμενες ήταν απολαυστική, και σίγουρα μια αξέχαστη εμπειρία για όλους! Αποχωρήσαμε μέσα σε ένα κλίμα χαράς, συγκίνησης και θερμών ευχαριστιών που, αν μας το επέτρεπαν οι συνθήκες, θα είχε μεταφραστεί σε μεγάλες, σφιχτές και ζεστές αγκαλιές.

Δύο υπέροχα κορίτσια που θα απολαμβάνουν πλέον το όμορφο, ολόδικό τους δωμάτιο! Και τους ευχόμαστε να το χαρούν με την ψυχή τους!

θερμά το εκπαιδευτικό κέντρο Διακρότημα για τη συμμετοχή του στο πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής και για την οικονομική κάλυψη της ευχής

τους εθελοντές μας: Εύα Μάνογλου, Θάνος Παλλίδης, Κωστής Καραματίδης, Μαργαρίτα Σεβεντικίδου, Άννα Μάνογλου

τους χορηγούς σε είδος: Grammi Deco, Kentia, IKEA, JYSK, Vitex, Διάφανο, Βιοκαρπέτ, Shoppino, Paint my place, Decoworld Γκιργκίρης, Polis Hammam, Taxiway, Le Tif, The Prince Barsserie, youbath.gr, All Sales, Bed & Home, Sales 365, Photopolis Photography, Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Θεσσαλονίκης, Κώστας Σάλτας, MyIkona

την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ των παιδιών μας!