Η Κατερίνα μας είναι ένα πολύ δραστήριο και κοινωνικό κορίτσι. Με άπλετο ενδιαφέρον, παρακολουθούσε καιρό το έργο των νεραϊδών, τις ευχές που εκπληρώνουν, τα όνειρα που σάρκα και οστά τους δίνουν. Έπρεπε να κάνει και τη δική της ευχή. Όχι μόνο επειδή το δικαιούταν έτσι όπως τα έφερε η ζωή, αλλά επειδή το χρειαζόταν. Έπρεπε απλά να ανακαλύψει ποια θα ήταν αυτή. Οι επιλογές της πολλές. Το σκέφτηκε, το ξανασκέφτηκε και τελικά, η απόφαση πάρθηκε.

Την Πόλη του Φωτός επέλεξε να επισκεφθεί. Την πόλη της ομορφιάς, της μόδας και του ρομαντισμού. Αυτοί ήταν, μάλιστα, οι τρείς βασικοί λόγοι που έκαναν την Κατερίνα να ευχηθεί μέσα από την καρδιά της να την επισκεφτεί. Και καθώς το Παρίσι αποτελεί σταθμό για τα fashion show, αυτή η πόλη θα της έδινε έμπνευση για δημιουργία!

Το ταξίδι της ξεκίνησε με αυτό που πάντα ονειρευόταν: να δει από κοντά τον πύργο του Άιφελ! Ανέβηκε στο ψηλό σημείο και αντίκρισε από εκεί πόσο μικροί φαίνονταν όλοι, αλλά, παράλληλα, και πόσο μεγάλη είναι αυτή η πόλη. Συνειδητοποιώντας πόσα είχε ακόμη να δει στις γωνιές του Παρισιού, πήρε το λεωφορείο της ξενάγησης Hop-on Hop-off και πέρασε από όλα τα γνωστά αξιοθέατα της πόλης. Και επειδή, εκτός των άλλων, αυτό που πάντα την γοήτευε ήταν το πώς η πόλη μεταμορφώνεται τη νύχτα θέλησε να ζήσει μια ξεχωριστή εμπειρία: μια νυχτερινή βαρκάδα στο Σηκουάνα!

Τα συναισθήματα που ένιωσε εκεί την έκαναν να αγαπήσει ακόμα περισσότερα την πόλη που ποτέ δεν κοιμάται, που η γοητεία της συγκινεί κάθε επισκέπτη και που σε κάνει να θέλεις να την επισκεφτείς ξανά και ξανά! Το ταξίδι της ευχής της έδωσε στην Κατερίνα μας ώθηση, για να συνεχίσει να πιστεύει ότι όλα είναι δυνατά! 

θερμά την ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ για τη δωρεά!

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς σε είδος: Uniglobe Hellas

Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Craftbox.gr για την αποστολή birthday box – έκπληξη σε όλα τα παιδιά μας, καθώς και το myikona.gr για τη χορηγία όλων των προσωποποιημένων  φωτογραφικών άλμπουμ!